No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

El repel·lent per excel·lència: La Citronella

citronelaPerquè? Per què es tracta de l'essència d'una planta on hi trobem una major concentració de principis actius a més a més d'una bona qualitat farmacèutica. Els olis essencials són substàncies molt potents, les quals hem de tenir molta cura a la hora d'utilitzar-los, d'aqui el seu interès en la indústria farmacèutica.

Existeixen diferents varietats de Citroneles. Les més comunes són la Citronella de Java i la d Madagascar. Són originàries d'Indonèsia.

La Citronella de Java per la seva composició química és l'adecuada per utilitzar-la com a repel.lent d'insectes voladors.

Són molts els estudis que demostren l'eficàcia de l'oli essencial de Citronella de Java com a repel·lent d'insectes. Si bé cal recalcar que la protecció que ens aporta és menor que altres substàncies químiques com el DEET ( Relec). Aquest fet és fàcilment compensable, simplement aplicant el producte cada 2 hores vers les 4-6 hores de la seva competència química.

Per a  la seva efectivitat i la seva poca innocüitat fa que cada vegada sigui més utilitzat. De fet és l'ingredient principal de les famoses polseres antimosquits, locions insectífugues,...

Les Propietats principals de l'O.E. de Citronela són:

No es recomana la utilització de l'oli essencial de Citronella en l'embaràs, lactància  ni en menors de 3 anys. Com la resta d'olis essencials, estan compostos d'una gran quantitat d'al·lergògens, per tant molta precaució en la seva aplicació pura i directa contra la pell.

crossmenuchevron-right