No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Hi ha moments a l'any que és bo poder depurar i desintoxicar el teu cos i "començar de nou".

 

Desintoxica't

.

Per què és important desintoxicar-se?

.

La desintoxificació consisteix en una serie de reaccions químiques que tenen lloc en el nostre organisme, mitjançant les quals les toxines son transformades en substàncies menys tòxiques i hidrosolubles, per poder ser eliminades amb més facilitat.

El drenatge és el mecanisme mitjançant el qual el nostre cos expulsa a l'exterior les toxines ja neutralitzades o detoxificades, de forma definitiva.

L'organisme disposa d'un mecanisme de detoxificació i drenatge, però per diferents factors externs i també interns és freqüent sentir una sobrecàrrega de toxines . Vivim envoltats en un gran nombre d'elements que desequilibren el funcionament del nostre organisme; Tabac, estrès, productes químics, medicaments, contaminació atmosfèrica, ... tots aquests elements són font de residus metabòlics que saturen progressivament els nostres sistemes biològics de purificació. L'organisme disposa d'un mecanisme de detoxificació i drenatge, però, és freqüent sentir una sobrecàrrega de toxines causa de les múltiples substàncies nocives a què estem exposats.

Desintoxica't

.

A quines toxines estem exposats?

.

Les toxines són substàncies que  alteren el funcionament normal del nostre organisme. Podem diferenciar dos grans grups de toxines segons el seu origen:

Exògenes: Substàncies procedents de l'exterior del nostre cos relacionades amb: la ingesta de determinats contaminants i / o aditius alimentaris (aromatitzants, colorants, edulcorants), medicaments, hàbits tòxics com el tabac o l'alcohol, l'exposició a agents contaminants com pesticides, metalls pesants, o ambientals com el diòxid de carboni o les dioxines, procedents de virus, bacteries i altres microorganismes.
Endògenes: generades per el nostre propi cos, com a resultat dels processos metabòlics normals, per exemple la urea o el diòxid de carboni.
L'organisme té una resposta natural a aquestes toxines, mitjançant un sofisticat sistema de neutralització i eliminació d'aquelles substàncies que ens fan mal.

 

Desintoxica't

.

Posem-ho a la pràctica...

.

El nostre cos evidentment l'hem de cuidar tot l'any preocurant portar una alimentació saludable, variada i equilibrada. A més a més d'estar físicament i mentalment actius tot fent exercici físic de manera rutinària. Com que no som perfectes en res, no esta de més que 2, 3 vegades a l'any estiguem més conscienciats en la nostra salud.

Dit això, et proposo que durant 15 dies  siguis molt estricta en l'alimentació i l'exercici físic, i que t'ajudis d'un complement alimentari dels que et proposem aqui més avall.

Desintoxica't

 

    Per eliminar toxines

.

  1. Beure 1.5 litre d'aigua al dia.
  2. Intentar controlar l'estrès.
  3. Portar una dieta equilibrada; Ingerir la quantitat de fibra, vitamines i minerals recomanada.
  4. Evitar aliments processats i menjars ràpids.
  5. No fumar i reduir el consum de té negre, alcohol i cafè.
  6. Realitzar activitat física moderada.
  7. Passejar a l'aire lliure.
  8. Mantenir una actitud positiva, gaudint més sovint de les coses que no ens agraden.

.

.OLÉOCAPS 8 DEL Pranarôm
Al costat de grans estàndards digestius (menta piperita, romaní) se sumen els olis essencials de levístic i api. Presenten un triple interès per purificar, estimar i protegir d'atacs de radicals lliures, per exemple.
Consells d'utilització: 1 càpsula matí i nit abans de menjar durant 15 dies.
Si es té el colesterol alt, i com a complement a la seva cura principal: 1 càpsula en l'esmorzar durant un mes. Després d'una pausa d'una setmana, i si convé, repetir la presa.
Precaucions:
- Prendre amb una mica d'aigua.

- No superar la dosi de 9 càpsules al dia.

- Conservar en un lloc fresc.

 

Recorda que l'oli essencial de llimona actua com a  estimulant digestiu.

 

 

Kit Detox; Un altre medicament de Laboratori Heel per drenar i detoxificar l'organisme de les substàncies nocives allotjades en els teixits. Com el seu nom ho indica, és un kit de tres compostos:

Lymphomysot N®, que millora el drenatge limfàtic natural del cos.

Nux vomica - Heelaccord®, que reforça les funcions hepàtiques i intestinals.

Berberis - Heelaccord®, que ajuda al ronyó en l'excreció de substàncies tòxiques

No cal dir que és tant o més important seguir aquestes indicacions a més de tenir clara l'alimentació que més ens convé.

I també et deixo alguns aliments que ens poden ajudar a netejar el nostre cos de toxines i tòxics.

Rúcula : Aquest vegetal conté una quantitat considerable de fibra , que millora el trànsit intestinal . D'altra banda, el seu característic sabor afavoreix també la digestió, ja que les substàncies amargues de la ruca estimulen les secrecions digestives . Ajuda a desintoxicar fetge ia potenciar l'activitat del pàncrees , perquè ajuda a baixar els pics de sucre en l'organisme. També és rica en retinol ( vitamina A ) , que té un elevat poder reafirmant.

Carxofes : Si t'has excedit brindant durant aquestes festes, la carxofa ajuda a netejar el fetge gràcies a ingredients actius com els àcids grassos , les vitamines i els enzims .

Pinya : A més de la seva alta capacitat diürètica, la pinya és l'eterna enemiga de la cel·lulitis. " Si vols combatre la pell de taronja i millorar la circulació linfàtica , aquesta fruita és infal·lible causa del seu alt contingut de coure i manganès , minerals clau en el procés depuratiu ".

 

crossmenuchevron-right