No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Sempre sentim parlar d’hormones: que si les hormones se’ns revolucionen quan arriba la primavera, que si es disparen, que si s’alteren, que si ens provoquen canvis d’humor… Potser en sentim tant a dir perquè les hormones sexuals són un dels factors clau que caracteritzen als homes i a les dones. Ja que ho sentim tantes vegades i que afecta el nostre propi cos, ja és hora de saber alguna cosa més sobre andrògens i estrògens. Comencem amb aquesta publicació i t’expliquem coses que potser no sabies sobre les hormones:

 

Els homes tenen unes hormones anomenades andrògens. Les dones, en canvi, han de conviure amb els estrògens, unes hormones sexuals produïdes fonamentalment pels ovaris.

estrògens ovaris

Els estrògens tenen múltiples funcions:

Els estrògens també influeixen i propicien el desig de ser mare, per tant tenen gran importància per a la dona fèrtil.

 

Què és el que no ens agrada dels estrògens?

El que no ens acaba de convèncer del estrògens són les molèsties que ens poden causar.

No ens agrada el que sempre hem sentit a dir: que les hormones ens condicionen el caràcter, que provoquen que siguem més tendres o que estiguem de mal humor, que siguem més o menys agressives, més o menys competitives, etc. Les pujades i baixades cícliques d’estrògens poden coincidir amb cicles de tristesa, de debilitat, de mal humor...

Com si no fos suficient, l’embolic amb els estrògens no s’acaba aquí: també ens poden causar mal de cap, retenció de líquids, dolor menstrual i mala circulació.

 

Les nostres recomanacions: què fem per combatre’ls?

estrògens

La nostra primera i importantíssima recomanació és no obsessionar-se, coneix-re un mateix i estimar-se tal com un és, amb totes les virtuts i tots els defectes. Agafar-se bé les coses i ser conscient que ets una dona, tens estrògens i cuidant-se és possible portar-ho sense problemes.

Et deixem una llista de productes que poden ajudar-te amb els problemes hormonals:

Un dels productes que ens agrada més recomanar és:

citracal-plenitud-30-sobres

CITRACAL | Bayer Citracal Plenitud 30 sobres

Citracal plenitud és un complement alimentari que t'ajuda a afrontar millor els canvis que el teu cos experimenta amb el pas dels anys, perquè segueixis el teu ritme de vida diari. Regula els canvis produïts per la reducció d'hormones i incrementa el benestar de la dona.

La seva fórmula conté les següents propietats:

  • Calci i Vitamina D que afavoreixen el manteniment dels ossos
  • Isoflavones de Soja que equilibren els canvis associats a la reducció d'hormones femenines
  • Inulina que potencia la flora intestinal i ajuda a netejar i regular l'intestí de forma natural

Aquesta combinació ens ajudarà a incrementar la densitat òssia, millorar la funció digestiva i millorar la simptomatologia de la menopausa.

 

Si tens alguna preocupació sobre el tema, no dubtis en consultar-nos o passar per la farmàcia! 😉

crossmenuchevron-right