No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

clara png

Hola de nou! Torno a ser jo, la Clara. S'acosta l'agost i per molts això es tradueix en època de vacances d'estiu. Per a les escapades, tant important és el banyador o un bon llibre com ho és la farmaciola. I tu, ja saps què t'has d'endur?

La farmaciola que ens emportem variarà depenent de la nostra destinació i les circumstàncies. Això sí, sempre haurà d'incloure material de cures, analgèsics, antiàcids, antidiarreics, protectors solars i repelents, segons l'Asociació per l'Autocura de la Salut. És molt important que parem atenció al que ens hem d'endur. Ah! I no t'oblidis de revisar l'estat dels productes que ja tens per casa i comprovar que no hagin caducat. Descarta els que ja no serveixin. És imprescindible, perquè un medicament caducat pot perdre la seva efectivitat. 

Què ens hem d'endur a la farmaciola? 

BOTIQUÍ BÀSIC (3)

Què ens hem d'endur pels més petits?

 

Els nens són els més sensibles i els que, durant un viatge, estan més exposats. Es molt important preparar una farmaciola pensada per a ells, i hem de fer-ho de manera conscient. Hem de tenir present les seves necessitats i les circumstàncies del lloc on passarem les vacances. Agafa paper i bolígraf, i apunta!

PEL DOLOR I LA FEBRE (1)

Si tens qualsevol altre dubte, pots passar per la farmàcia. T'aconsellarem, segons on vagis, els productes que poden fer-te més servei. Fins la pròxima!

 

Clara, farmacèutica

signatura clara sense fons

crossmenuchevron-right