No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Des de la més remota antiguitat, els olis vegetals estan íntimament  lligats a la cura de la nostra pell. Aplicats amb precaució sobre la pell, els olis vegetals són substàncies de fàcil tolerància que aporten a la pell els elements necessaris pel bon funcionament de la seva estructura, la seva hidratació i vitalitat.

Els àcis grassos essencials (omega 3, 6 i 9) participen en l'estructura de les membranes cel·lulars de la pell i la tonifiquen, li donen elasticitat i la regeneren. Els olis vegetals són rics en vitamines liposolubles (vitamina A, D, E i K) que protegeixen la pell contra els riscs de degeneració i oxidació que comporten el seu envelliment prematur. Aquestes vitamines afavoreixen igualment l'absorció i el metabolisme dels àcids grassos essencials amb els que actua en sinergia.

imagen_argan_05

Per un altre costat, és important saber que la nostra pell té necessitat de ser nodrida igualment des de dins, per via de la circulació sanguínea. En aquest sentit, l'ingestió dels olis vegetals (com acompanyament d'amanides, per exemple) proporcionarà a l'organisme tot el que necessita per assegurar la vitalitat i l'hidratació de l'epidermis. (Consultar la dosis i quins són els apropiats per ingerir)

Els olis vegetals són també excel·lents agents tònics i nutrients del cabell i del cuir cabellut. Un dels secrets de la bellesa dels cabells de les dones tahitianes, africanes o xines és que utilitzen abundants olis vegetals per lubricar, nodrid, suavitzar i regenerar les fibres capil·lars.

crossmenuchevron-right