No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Vèncer la falta de desig

Una de les demandes que més arriba a consulta que impedeix gaudir les relacions sexuals és la falta de desig, tant en dones com en homes. El cansament del dia a dia, les obligacions i la rutina ens donen sovint la justificació perfecte per no trobar el temps ni les ganes per invertir en la nostra sexualitat.

Motivem-nos

Un dels requisits per tenir una relació sexual desitjada és la motivació, especialment en les dones. Necessitem motius que ens animin a iniciar l’apropament i el joc sexual. I un d’aquests podria ser millorar la intimitat en parella, divertir-nos junts i per tant enfortir la relació. Tot i la importància d’aquests aspectes, moltes vegades no és suficientment motivador. Així que, deixa’m que et doni més motius, aquest cop de salut. Perquè sembla que, quan parlem de salut, tots ens ho agafem més seriosament.

 

gaudir les relacions sexuals

.

En definitiva, una vida sexual satisfactòria influeix directament en la teva salut i benestar augmentant la teva qualitat de vida. No es tracta d’una cosa que es té o no es té, sinó que es treballa prenent la decisió conscient d’esforçar-se per tenir-la.

 

Fins aviat

Rosa Padrosa

crossmenuchevron-right