No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L'Hedera helix, o com segurament molts la coneixeu, l'heura és una espècie de planta enfiladissa. Té unes fulles d'un color verd intens, amb petites flores del mateix color i té uns fruits molt petits que no son comestibles. És molt comú trobar-la a molts llocs com parcs o jardins, i té grans beneficis pel cos humà.

Algunes de les seves propietats estan relacionades amb l'aparell respiratori, ja que és ideal per expulsar la flegma. S'ha de tenir molta cura de no confondre-la amb l'heura verinosa.

L’extracte sec de hedera hélix.L (heura) ajuda a combatre la tos que cursa amb expectoració per la seva acció mucolítica i per la seva capacitat de transformar progressivament la tos seca i irritativa en tos productiva menys agresiva i cada vegada menys persistent. A més, a causa de la seva formulació no es coneixen interaccions amb altres medicaments i les seves reaccions adverses són poques i transitòries.

Està desaconsellat en embarassades, lactants i pacients al·lèrgics a qualsevol dels seus components.

 

hedera helix

.

Propietats de l'hedera helix o heura

Com ja hem dit abans, les principals propietats són utilitzades per l'aparell respiratori, però també té altres usos:

 

1.Tractar ferides externes

Està recomanada per tractar hematomes i cops. Es pot usar amb ungüents, cremes o pomades amb les seves fulles i barrejant altres elements per alleujar la zona si està inflada o eliminar possibles infeccions.

 

2. Expectorant i antibacteriana

Les fulles de l'heura són broncodilatadores i es poden fer infusions amb només dues o tres fulles i barrejar-les amb mel. S'ha de prendre tebi i això alleujarà qualsevol tipus d'inflamació al sistema respiratori.

 

A la farmàcia tenim dos productes que duen aquest component i que són, efectivament, per a l'aparell respiratori. Te'ls presentem:

Resultat d'imatges de bisolvon expectorante hedera helix

Resultat d'imatges de prospantus jarabe hedera helix

És molt important que, abans de prendre qualsevol medicament, estiguis informat de si és adequat per tu. Vine i t'assessorarem.

 

crossmenuchevron-right