No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

És freqüent que algunes mares ens consultin sobre si donar o no el pit al seu nadó. Com a resposta a qualsevol altra mare que tingui el mateix dubte, aquestes són les nostres recomanacions.

lactància materna

.

Donar el pit o no?

1. Si pots, intenta donar el pit al teu nadó, com a mínim durant els sis primers mesos. La llet materna sempre és l'alimentació de primera elecció. Qualsevol problema que puguis tenir probablement té solució. Parla-ho amb el teu professional de confiança. Compta amb nosaltres per demanar-nos informació, si ho necessites.

2. Despres dels primers sis mesos, una opció és  optar per la lactància mixta. Alterna el pit amb el biberó. Pot ser una bona solució i presenta més llibertat i permet que altres membres de la família participin. Si tries aquesta opció, t'aconsellem que sempre donis primer el pit i deixis el biberó com a segona opció. El pit requereix una succió més forta i un esforç superior. Si ho fessis al revés, hi ha moltes possibilitats que el nadó rebutgi el pit.

La decisió d'alletar és de la mare. Ella i la seva filla / o han de decidir fins quan. No hi ha límits a la durada de la lactància. La llet, en general, és considerada per tots els nutricionistes com un aliment molt complet. Si aquesta llet és humana i de la seva mare, encara és més important per al petit.

 

 

Si tens qualsevol dubte, t'esperem!

crossmenuchevron-right