No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

llavissans3

Ja el tenim aquí i ens fa molta il·lusió presentar-lo, LLAVIS  SANS, el nostre bàlsam labial reparador. Feia mesos que hi hem anat donat voltes, fent proves i documentant-nos, finalment ha arribat el dia, tenim Llavis Sans, un bàlsam labial reparador.

Es tracta d'un producte formulat i elaborat a casa nostra, meditat des d'una perspectiva sostenible, saludable i de qualitat. Aquests conceptes ens porten a usar ingredients lliures de parabens i derivats del petroli, simplement utilitzant productes naturals, sense cap tipus de perfum ni de colorant. Partim d'una base de cera d'abelles, mantega de cacau i de karite. Sobre aquesta base incorporem una petita fracció de glicerina i d'oli de jojoba, una punta de vitamina E i finalment un toc d'un oli essencial. De moment us presentem tres propostes totes parteixen de la mateixa base i els diferenciem amb l'oli essencial final: així us oferim tres tipus diferents de Llavis Sans; un amb oli essencial de lavanda, un altre amb oli essencial de mandarina i l'últim amb oli essencial de vainilla.

És un producte fet a casa nostra, amb la metodologia dels cosmètics denominats "slow cosmetics". Amb ells compartim la filosofia d'un producte de qualitat i de proximitat, malauradament  les primeres matèries provenen de llocs  llunyans. Val a dir que ens hem preocupat per averiguar que els nostres proveïdors fossin respectuosos amb el medi ambient i que fossin productors tradicionals. Sincerament ens n'hem preocupat, però estem lluny de garantir que provinguin de llocs bucolics tipus cooperatives agricoles. Ho sentim, no ho sabem. El que si que podem garantir és el seu origen i el mètode de producció són els olis essencials, per a la resta ens en seguirem preocupan.llavis torre sans

Dit això, us voldríem fer cinc cèntims de les propietats dels component més importants del nostre Llavis Sans.

Oli de Jojoba. És un oli que prove d'un arbust que creix en zones semidesèrtiques de Centre Amèrica.  En la seva composició, destaca la presencia de lípids que li confereixen propietats nutritives.

Mantega de  Karite. Li dona a la fòrmula del bàlsam labial un intens i durader poder hidratant i nutritiu. La mantega de karité actua recobrint la pell amb una pel·lícula invisible que evita la deshidratació i la protegeix de les agressions externes com el sol, el vent o els canvis sobtats de temperatura.

Cera d'abelles. És un excel·lent emol·lient i suport per a les cremes hidratants. Proporciona una acció protectora per a la pell de tipus no oclusiva, brinda coherència a les emulsions i reforça l'acció nutritiva de la resta dels components.

Mantega de Cacau. És una mantega suavitzant, hidratant i nutritiva, s'extreu de les baies del cacau que és el fruit del qual es fabrica la xocolata.
Pel que fa 'aroma i el sabor hem escollit tres sabors característics:

olisessencials
Oli essencial de Lavanda. l'excel·lència de l’aromateràpia per la seva tolerància i eficàcia. Potent calmant i regenerador.

Oli essencial de Mandarina. Originaria de Xina ens ofereix una essència amb propietats calmants i una olor molt apreciada.

Oli essencial de Vainilla. De la familia de les orquídees. Ens aporta una dolça i suau aroma característica amb propietats regeneratives.

ESPEREM QUE US AGRADI!

PREPARACIO BALSAMLlegeix com hem arribat a la preparació del Llavis SANS

crossmenuchevron-right