No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L'oli vegetal d'Argan és conegut com l'or líquid de Marroc per ser una veritable perla de la cosmètica. Els Berbers han utilitzat des de sempre l'oli d'Argan per a la cura tant del cos com del cabell per les seves propietats.aceite-de-argan

Gràcies al seu alt contingut en vitamina E i  Omega-3, redinamitza naturalment la pell, l'hidrata i actua contra la sequedat i l'envelliment. Té la capacitat de restaurar la capa hidrolipídica protectora aportant elements estructurals de les cèl·lules de l'epidermis a les que nodreix. Totes aquestes virtuts fan que l'oli d'Argan sigui un referent per a la regeneració de les pells irritades per diverses afeccions, seqüeles , varius i estries...

obtencionArgan[1]L'oli d'Argan és un producte natural resultat de la pressió de les ametlles extretes dels fruits secs de l'argan, un arbre que es troba  dins del territori de la reserva de biosfera del sud del Marroc. Un espai declarat des de fa alguns anys com a patrimoni forestal mundial de la humanitat. L'extracció de l'oli d'Argan s'aconsegueix mitjançant un procès mecànic sense cap tipus d'utilització de químics.

L'oli d'Argan, un tractament amb mil virtuts!!

Cura anti-arrugues

O.V. Argan ---------------- 3 cullerades superes

O. Essencial gerani ----- 6 gotes

Realitzar un lleuger massatge a la cara i al coll. Dóna lluminositat, hidratació i anti-edat.

Tractament de cabells espatllats

Fer un massatge amb 2-3 cullerades d'oli d'Argan sobre el cabell. Deixar reposar l'oli sobre el cabell durant uns 50 minuts. Seguidament rentar el cabell amb el xampú d'ús freqüent. Si el que vols és tonificar el cabell, afegeix 4 gotes d'oli  essencial d'ylang-ylang.

Ungles

1 gota d'oli d'Argan sobre cada una de les ungles les enfortirà. Si el que necessites és una reparació intensa, es pot submergir la mà durant 10 minuts en un bol ple d'oli que el pots aromatitzar amb 10 gotes d'oli essencial de llimona.

Gastronomia i salut

Sorprengui els seus comensals aromatitzant un pure de llegums o de patates amb 5 gotes d'oli per persona. Atreveix-te amb unes gotes de mel i d'oli d'Argan sobre el formatge de cabra.

Si teniu algun dubte sobre les seves propietats o com aplicar els diferents tractaments no dubteu en consultar-nos.

crossmenuchevron-right