No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

L’ús de les mascaretes afecta la pell de la nostra cara, sobretot si les hem de portar moltes hores. Poden afavorir la descamació i el fregament al nas, al coll i les galtes. A més, en pacients predisposats, també pot augmentar l’acné, la rosàcia o la dermatitis seborreica per efecte de la calor i l’oclusió.

Què podem fer

És important, en primer lloc, que tinguem la pell neta i ben hidratada cada dia. Per això hem d’utilitzar un producte de neteja adequat a la nostra pell (sabó purificant, sabó per pells seques, llet netejadora, aigua micel·lar…). Hem d’utilitzar després un tònic que prepari la pell  per els productes de tractament posteriors.

És important, després de la neteja, hidratar i tractar la pell cada dia. Podem hidratar la pell al matí abans de posar-nos la mascareta i utilitzar un tractament adequat al nostre problema o tipus de pell cada nit. No ens hem d’oblidar tampoc de la protecció solar, sobretot a la part de la cara exposada al sol.

Després de tot aquest temps utilitzant mascaretes, seria molt aconsellable utilitzar un peeling setmanal per tal d’afinar el porus i unificar el to, ja que  la pell no respira bé i els porus queden més obturats per la calor, la humitat i l’oclusió.

En el cas que hagin sortit granets, o hagi empitjorat la rosàcia o la dermatitis, haurem de tractar aquests problemes amb els productes adequats.

També sembla que tot aquest temps, han augmentat els herpes labials, sigui per la mascareta, la calor o l’ estrès. En aquest cas s’hauria d’aplicar un producte per tractar aquesta patologia.

En el cas que el problema sigui produït per el fregament de la mascareta o de la goma sobre la pell, podem aplicar productes barrera per evitar la irritació.

En definitiva, l’ús de les mascaretes és indispensable i serà per un període molt llarg. Per tant, hem de preparar-nos i reparar els danys provocats per l’ús continuat d’aquestes.

Fins aviat!

Irene

crossmenuchevron-right