No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Us presento un producte per l'estrenyiment que ja feia temps tenia ganes de parlar-ne. Es tracta d'un producte 100%natural fabricat a base de mel. Es tracta d'un microenema, un supositori sencill i fàcil d'aplicar-lo per la seva forma i maleabilitat. La seva competència podrien ser supositoris més agresius com el melilax o els ja tradicionals supositoris Vilardell fabricats de glicerina, un derivat del petroli.

INDICACIONS

Melilax és un microenema innovador a base de mel, amb una acció protectora i lenitiva de la mucosa rectal, molt útil per contrarrestar les molèsties, l'irritació i l'inflamació que acompanya l'estrenyiment.

Melilax aconsegueix aquesta doble acció gràcies al PROMELAXIN, un complex actiu de mels cuidadosament seleccionades enriquides amb l'aloe vera i la malva.

COM ACTUA?

Melilax exerceix  una acció no irritant. Ajuda literalment a evacuar, induint un estímul fisiològic propi que activa la defacació.  A més té unes propietats que li donen una viscositat que imita l'acció lubricant del moc fisiològic

Té una triple acció:

  1. evacuant equilibrada: estimula de forma equilibrada la defecació i actua en el pas de la femta, imitant l'acció lubricant de la mucositat, allibera l'intestí.
  2. acció protectora, lenitiva i antiinflamatòria de la mucosa rectal: forma una barrera sobre la mucosa  per protegint-la.
  3. efecte mecànic gràcies al qual es pot aplicar en embarassades i nens, fins i tot nadons acabats de néixer.

D'alguna manera actua com la glicerina però sense irritar. La glicerina és una molècula petita utilitzada per les seves propietats osmòtiques, present en microenemas i supositoris a elevada concentració. Aquesta molècula origina en el recte una forta pressió osmòtica que aspira aigua de la mucosa generant un estímul irritant que activa el reflex de la defecació.  A diferència de la glicerina les molècules de Melilax són grans i actuen per pressió osmòtica però de forma fisiològica, a més actuen com a lubricant i de barrera.

¿ PER A QUI?

Per a tothom que te la necessitat d'evacuar i no pot, quan el problema és d'expulsió de la femta. Esta aconsellada en nens , embarassades, lactants i gent adulta. Fins i tot pacients sense restrenyiment però amb fissures o hemorroides , o amb còlon irritable . És apte per a diabètics i no conté gluten , només està contraindicat en al·lèrgics a la mel.

Existeix en dues presentacions :

S'han fet estudis clínics a través de col·laboracions nacionals i internacionals , un d'ells és un estudi multicèntric amb pediatres en la pràctica clínica, es van estudiar 57 nens amb restrenyiment agut i persistent d'entre menys d'1 any i 9 anys, el 95% es va obtenir una evacuació eficaç després de l'aplicació de Melilax , en el 96 % dels casos, a més l'evacuació es va realitzar en menys de 60 min .

 

 

+

crossmenuchevron-right