No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Les col·laboracions sempre són bones i més quan es tracta de sumar coneixements.

Crear vincles, compartir ambicions, experienciències, derrotes i èxits. Des de la Farmàcia i jo personalment a través del  blog, saludelamujer.es fa temps que tractem temes de salut amb prespectiva femenina i més concretament de temes  de sexualitat.

Clara Sans Bevitae

Per això i per tal d'ampliar camps de visió, feia temps que buscavem una companya  amb formació  i experiencia en els camps de la psicologia i la sexologia, per sumar forces i treballar la salut i la sexualitat que tant ens preocupen a totes i tots.

Darrere el taulell de la farmàcia, detectem problemes i preocupacions relacionades amb aquestes problemàtiques.

Aquí apareix la sexòloga Rosa Padrosa. Amb ella i  després d'uns quants cafes i alguna que altra trobada online, hem tingut la suficient ben entesa per decidir unir forces i començar a caminar amb un únic objectiu:

Aportar el nostre grà de sorra per tal que totes les dones  i les olotines en particular  gaudeixin d'una bona salut en general i  d'una millor salut sexual.

I per això jo com a farmacéutica i la Rosa com a sexòloga estarem aqui perque aquest objectiu nostre es compleixi.

Rosa Padrosa Sexòloga

Em dic Rosa Padrosa i sóc psicòloga, sexòloga i terapeuta de parella. La meva feina a consulta consisteix en acompanyar aquelles persones que desitgen millorar algun aspecte d’aquesta part més íntima de la vida. Quan no estic a consulta clínica, també em dedico a la formació i divulgació de temes relacionats amb la sexualitat.

Ja fa molts anys que la sexualitat està envoltada de mites i tabús que han provocat i provoquen molta repressió i a vegades, fins i tot malestar a les persones. Encara ens queda molta feina per fer, moltes creences per trencar i molts coneixements per aprendre. I la finalitat de fer-ho és poder viure d’una manera sana i activa la nostra sexualitat. Això és el que ens proposem amb la Clara, aportar el nostre granet en aquest camí, a través d’articles, xerrades i tallers.

Em trobareu de forma activa al Facebook Rosa Padrosa Sexòloga i a la web.

 

 

crossmenuchevron-right