No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La nutricosmètica són complements alimentaris amb  principis actius que  actuen directament sobre la pell i el cabell des de l' interior, millorant la seva salut i el seu aspecte. Combinats amb els tractaments tòpics des de l' exterior i una dieta equilibrada són molt eficaços.

Es poden prendre en forma de comprimits, càpsules, ampolles... i entre les substàncies que més s'utilitzen predominen l' àcid hialurònic, el colàgen, la coenzima Q10, minerals (com el coure, zinc, manganès...), vitamines (com la vit. A,C, B2,B3,B8,E,..), antioxidants, proteïnes i àcids grassos omega 3.

La nutricosmètica pot ajudar-nos a tenir cura de la nostra pell, combatre les arrugues i frenar la flacciditat. També ens aporta energia a la pell, reforça els cabell i les ungles i, fins i tot, ens pot ajudar a lluitar contra la cel.lulitis.

.

Alguns productes nutricosmètics que hi ha al mercat són:

.

INNEOV FIRMEZA 45+: millora la fermesa, arrugues, elasticitat i tonicitat de la pell de cara i cos.

nutricosmètica

 

Conté lactolicopeno (protegeix el col,làgen de la degradació), extracte de soja (antioxidant) i vitamina C (cofactor en la síntesi de col.làgen i a més redueix la fatiga). Augmenta la producció de colàgen i de fibres elàstiques. Millora la tonicitat i fermesa, la uniformitat i la lluminositat de la pell.  S' han de prendre 2 comprimits al dia amb un gran got d'aigua un mínim de 3 mesos.

 

 

OENOBIOL SOLAR INTENSIVO ANTIEDAD: preparador del broncejat i antiedat.

nutricosmètica

 

La seva fórmula està formada per zinc, vitamina C, actilycopeno, luteïna, seleni i vitamina E.  Ajuden a preservar la joventut de la pell, millorant la seva densitat, elasticitat i fermesa. És ideal per totes les persones que vulguin preparar la seva pell i ressaltar i allargar el seu broncejat, també per pells madures o que presenten els primers signes de l' edat. Protegeix de l' envelliment cutani. No substitueix la fotoprotecció per via externa.  Es pren 1 càpsula al dia, 1 mes abans de l' exposició al sol, durant l' exposició i 1 mes després per allargar el seu efecte.

 

 

PRIORIN CÀPSULES: per la caiguda del cabell

nutricosmètica

 

La seva fórmula aporta els nutrients necessaris actuant directament a l' interior de l' arrel del cabell:

Extracte de mill (reconstitueix l' estructura del cabell), L-Cistina (contribueix a enfortir el cabell i aporta volum), biotina (afavoreix la regeneració i creixement del cabell), vitamina B5 (nutreix el cabell i afavoreix el seu creixement).  S' han  de prendre 2 comprimits al dia un mínim de 3 mesos.

 

 

 

 

Si tens qualsevol dubte, a la farmàcia estarem encantats d'ajudar-te!

Fins aviat

crossmenuchevron-right