No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Originaria de l'Índia i cultivada al sud d'Europa i a Califòrnia, la llimona és un dels fruits més útils en medicina natural. L'essència en si s'obté per extracció en fred de la part externa de l'escorça del fruit. Per aconseguir un quilo d'essència fan falta  3.000 llimones. Les seves propietats son tant nombroses i variades que s'utilitza sistemàticament i amb molt èxit per infinitat d'afeccions. L'essència neutralitza ràpidament bacteris tan coneguts com l'estafilococo ,... per tant és molt recomanable la seva difusió atmosfèrica en període de malalties contagioses.

La llimona proporciona una essència amb una eficàcia provada i demostrada que fa que s'utilitzi enormement en tot tipus d'indústries.  Representa una elecció clau pel consumidor.

Una de les propietats terapèutiques  més buscades i efectives és l'ús com a estimulant digestiu.

A diari es prenen dos gotes d'aquest oli diluït en un vas d'aigua o bé amb un terròs de sucre. Actuen activant totes les funcions digestives hepàtiques i pancreàtiques, provoquen aixi una autèntica desintoxicació de l'organisme.

Si ets dels atrevits, et recomano una gota a l'amanida o a la verdura! Li donarà un toc molt sensitiu a més contribuirà a una bona digestió.

Un altre dels usos de l'oli essencial de llimona és per millorar la circulació.  Aixi doncs,  el podem incloure tant en un preparat anticel·lulític,  com amb cames cansades o fins i tot hemorroides.

 

crossmenuchevron-right