No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

helichrisum stoechas flor 3 siempreviva perpetuaLa Semprevia, (Helychrisum italicum) proporciona un oli essencial magnífic i molt preuat amb una ràpida eficàcia. Aquesta planta també és coneguda com a "Inmortal", ofereix un extraodinari poder tonificant circulatori i fluidificant sanguini. Per aquestes accions, és molt utilitzat per a hematomes i edemes.

En grec Helichrysum procedeix de Helios= sol i Chrysos = sagrats u or.

Abans de ser substituides per les roses, les flors de Sempreviva s'utilitzaven en les corones de les nuvies per què el matrimoni resistis al pas del temps.

La Sempreviva o Inmortal és una planta màgica, milagrosa, excepcional per qualsevol tipus de traumatismes; blaus, hematomes, cops i esguins. Es caracteritza per una fragància particular, fàcilment reconeguda.

Aquesta planta la trobem al mediterrani, entre terres sorrenques, llocs secs i soleiats. Las flors són daurades i perduren una vegada seques, no cauen. Aquest oli és molt preuat per la seva eficacia i ràpida acció.

Tant en prevenció com en tractament per nens i adults, per cutània o oral.

No utlitzar en embaràs, lactància o menors de 6 anys. Consultan's si tens qualsevol dubte i que no augmenti l'automedicació.

Per a hematomes, cops i contusions:

- Aplicar 3-6 gotes de la barreja sobre la zona afectada tan aviat com sigui possible. Repetir l'aplicació 3-4 vegades al dia durant 48 hores. Pot aplicar-se d'igual manera havent-hi ferida, doncs pot ajudar a cicatritzar.

-Oli essencial quimiotipat = OEQ

 

 

crossmenuchevron-right