No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La pell és la capa de teixit resistent i flexible que cubreix el cos de les persones. Actua com a barrera protectora, protegint l' organisme davant d' infeccions, actuant com a sistema de comunicació amb l' entorn i regulant la temperatura. Per això és tan important mantenir-la en bon estat.

-Hi ha algun problema que et preocupa de la teva pell? Sequetat, taques, arrugues, acnè,...Utilitzes els productes adequats per solucionar-ho?

Et presentem un nou servei que des de la farmàcia posem a la teva disposició. Es tracta d' un analitzador de la pell i el cabell MDS 1000.

dermoanalitzador MSD

dermoanalitzador MSD

La dermoanàlisi és una eina per controlar l' estat de la pell i prevenir o tractar els problemes cutanis. En només uns minuts permet fer una anàlisi complet de la pell i mostrar les seves necessitats i possibles tractaments. Això ens permet fer una bona recomanació dermocosmètica personalitzada, així com un seguiment dermatològic adequat.

- Hidratació

- Grassa

- Elasticitat (adequada a cada edat)

- Pigmentació (nivell de melanina i SPF recomanat).

A  més,  el dermoanalitzador incorpora una càmara per mostrar imatges en color. Disposa d' una llum polaritzada per observar:

- Capes superficials: arrugues, poros, imperfeccions, cabell...

- Capes profundes: Taques solars, microcirculació i vascularització...

 També disposa d' unes làmines per observar la producció de grassa real, així com la descamació de la pell.

 Podem fer un informe amb tota aquesta informació, recomanant els productes més adequats. Oferim, a més, anàlisis posteriors per comprobar l' efectivitat dels tractaments.

No ho dubtis més i vine'ns a veure! Et podem ajudar tenir la teva pell més sana i amb més bon aspecte!

irene iglesias

 

Irene Iglesias,

 Farmacèutica Farmàcia Sans

 

 

crossmenuchevron-right