No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Els polls són petits insectes que s'alimenten de la sang humana i que solen viure al nostre cap, generant una gran picor i molèsties al seu portador. El seu contagi és molt comú en l'edat escolar, especialment en nens entre 3 i 11 anys, ja que les plagues d'aquests insectes són típics en guarderies i escoles. Evitar que s'encomanin és possible seguint algunes pautes i consells que hem de transmetre als nens.

  1. Cabell recollit

És recomanable els infants vagin a l'escola amb el cabell recollit, especialment si és llarg. Pentinats com cues de cavall, trenes i cuetes dificulten que els polls s'instal·lin al cap.

  1. No intercanviar raspalls

Ni raspalls, ni pintes, ni bufandes, gorres o tovalloles. Hem de conscienciar els nens de no intercanviar aquest tipus d'objectes amb els seus companys, especialment si hi ha risc de contagi de polls.

  1. La rentadora a 60 graus

Renta la roba, sobretot la del llit, els gorros i les bufandes, amb un programa de 60 graus ja que els polls moren a temperatures superiors a 50 graus. A més, després pots utilitzar una assecadora o planxa de vapor per assegurar que no queden ous d'aquests insectes.

  1. Utilitza un repel·lent de polls

Una manera de prevenir els polls molt efectiva és aplicar algun producte destinat a repel·lir els polls. Aquests producte serviran per mantenir a ratlla aquests desagadables insectes.

 

A LA FARMÀCIA SANS ET RECOMANEM

 

arbol-de-te

OLI ESSENCIAL PUR D'ARBRE DEL TE

2 gotes darrere l'orella abans d'anar a l'escola

pranarom-quimiotipado-aromapar-locion-vaporizador-cabellos-protegidos-de-piojos-30-meses-30-mlCONJUNT D'OLIS ESSENCIALS

Entre ells, l'arbre del te

5-6 pulvertizacions darrere l'orella abans d'anar a l'escola

Fins aviat!

 

 

 

crossmenuchevron-right