No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Es denominen probiòtics a aquells microorganismes vius iguals als de la microbiòtica intestinal que, ingerits en la dieta o en forma de suplement, produeixen efectes beneficiosos per la salut.  Actuen a nivell del tub digestiu estabilitzant la composició de la flora bacteriana i incrementant la resistència de l’organisme davant dels patògens.  A l’intesti humà hi ha uns 100 bilions de bactèries, de 500 a 1000 espècies diferents. El 95% de les bactèries viuen al colon o intestí gruixut.

La microbiòtica intestinal s’adquireix immediatament després del naixement. Als 2 anys és practicament definitiva.

Encara que han estat extensament estudiats, encara no es coneix amb detall el mecanisme d'acció dels probiòtics que, a més, pot variar de manera substancial entre els diferents probiòtics i també en funció de les característiques de l'hoste.

Factors que provoquen desequilibris en la microbiòtica

 

Els probiòtics poden incorporar-se a un ampli ventall de productes, tan en aliments com en medicaments i suplements dietètics com per exemple amb productes làctis i aliments amb probiòtics afegits.

S'ha de tenir en compte que a part dels probiòtics, necessitem els prebiòtics que vindrien a ser l'aliment dels probiotics (de les bacteries de l'intestí). D'aquesta manera estimulen el seu creixement. Aquests productes que venen amb la combinació dels probiotics i els prebiotics s'anomenen simbiòtics. Una combinació de prebiòtics i probiòtics es una bona garantia per a mantenir una bona salut intestinal.

                          Enforteix el Sistema Inmunitari amb l'ajuda dels probiòtcs

A la farmacia trobem diferents presentacions en comprimits o pols que contenen aquests microorganismes amb unes quantitats  molt elevades per tal de poder fer un tractament tan de prevenció com de pauta en una diarrea per antibiòtics, o en tractament per corregir problemes intestinals, ventositats , diarreas, després d’una dieta.  Estrictament parlant, els probiòtics no són laxants, però si regulen la flora intestinal, per tant a la vegada  milloren la defecació.

Ecovital sistema digestiuEcovital sistema digestiu infantilEcovital Sistema Digestiu Infantil és un complement alimentari a base de tres tipus de probiòtics que contenen tres soques bacterianes d'origen humà resistents al pH de l'estòmac que ajuden a generar la flora intestinal beneficiosa i a reforçar les seves defenses. Els probiòtics d'Ecovital sistema digestiu tenen un agradable a gust de vainilla que fa més fàcil que els nens els prenguin. Ecovital sistema digestiu infantil està recomanat per ajudar a millorar el trànsit intestinal, per equilibrar la flora intestinal, per al restrenyiment, per a les infeccions d'orina, candidiasi i per ajudar a evitar futures infeccions i problemes intestinals. A més, és molt útil per a viatges i desplaçaments.

Posologia: 1comprimit al dia. Està pensat per mastagar-lo o triturar-lo per nens petits.

Ecovital Sistema Digetiu per adults.  Els probiòtics per a la flora intestinal d' Ecovital  estan recomanats per a millorar el trànsit intestinal, infeccions d'orina, candidiasi, diarrea i el restrenyiment. Els probiòtics ajuden a augmentar les defenses, a repoblar la flora intestinal destruïda pels microorganismes perillosos i antibiòtics, causants dels desequilibris, i solucionar els problemes digestius. A més, són molt útils per a viatges i desplaçaments.

 

Probiòtics Pileje

Pileje línea de probiòtics

 

Línea Probiòtics de Pileje

Trobem diferents tipus de probiòtics classificats depenen del tipus de defenses que necessitem augmentar. Pileje diferencia si cal millorar la sintomatologia deguda a infeccions d'orina, o bé estrenyiment, alèrgies, ....

crossmenuchevron-right