No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Difusors ultrasonics

És un difusor d'olis essencials d'alta qualitat tecnològica. Sota l'efecte de les vibracions ultrasòniques, els olis essencials en suspensió dins l'aigua, són dispersats en forma de boira aromàtica composta per milions de micro partícules.  El ser inhalats per via respiratoria i pels pulmons, serán facilment distribuits pels fluix sanguini al resta de l’organisme.

CYMERA_20130916_132743

Per purificar l'aire i facilitar la respiració, els aromaterapeutes recomanen olis essencials d'eucaliptus, pi i d'avet negre, i també de ravintsara o de mandravasarotra.

Per crear un ambient de calma i relax es recomana emprar olis essencials de lavanda, taronger amarg, taronja dolça i mandarina.

En cas d'hospitalització, convalescència o situacions personals difícils, la difusió d'olis essencials constitueix un beneficiós complement. Els olis essencials de nard, tarongina i encens, i els olis de cítrics, són especialment idonis.

 

D'aquesta manera Pranarom ha creat una mescla d'olis essencials pensats per diferents situacions o èpoques de l'any.

difusoeucaliptus

Eucaly'Plus: Aquesta refrescant sinergia proporciona ràpidament un efecte calmant en les vies respiratòries. A més es tracta d'una barreja equilibrada, olfactivament elegant i es tolera molt bé en difusió i inhalació, és una excel·lent ajuda per a les persones que busquen millorar la respiració.

 

 

 

difusorinmuno

Inmuno'Plus: Sinergia aromàtica eficaç, equilibrada, fresca i harmoniosament perfumada. Una barreja específica d'olis essencials (Mandravasarotra, Eucaliptus, Pi, Pal de Ho) que ajuden a reforçar les defenses naturals del nostre organisme contra les afeccions típiques de l'hivern.

 

 

 

difusor meditacio

Meditació i Olors Sagrats: Composició d'olis essencials sagrats (encens), a més d'altres extractes aromàtics nobles (Nardo l'Himàlaia, Canela de Ceilan) venerats per les grans civilitzacions des de l'antiguitat fins als nostres dies per les seves propietats olfactives propícies a la reflexió ia la meditació. Les notes de fons cítriques proporcionen equilibri i frescor a la sinergia, sense emmascarar la profunda intensitat de les fragàncies que ofereixen a l'esperit altres horitzons.

crossmenuchevron-right