No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La pròstata és un motiu de preocupació de molts homes a partir dels 45 anys. Dificultats en la micció, ganes d'orinar amb freqüència o la necessitat d'aixecar-se a les nits per orinar són alguns dels indicis més freqüents dels problemes prostàtics. A partir dels 40 anys és recomanable fer-se revisions una vegada a l'any.

Què en sabem?

És una glàndula que forma part del sistema reproductiu masculí. Ajuda a produir semen, el líquid que conté l’esperma. Envolta el conducte que porta l'orina des de la bufeta fins a l'exterior del cos. La pròstata d'un jove té la mida d'una nou però amb l'edat augmenta lentament de mida. Si és a massa gran, pot causar problemes. L' augment de mida de la pròstata és molt comú després dels 50 anys. Amb els anys hi ha més probabilitat de tenir problemes prostàtics.

Alguns problemes comuns són:

- Prostatitis: Inflamació de la pròstata

- Hiperplàsia prostàtic benigna (HPB): engrandiment de la pròstata. És un problema comú en homes adults que causa goteig després d'orinar o la necessitat d'orinar amb freqüència, especialment a la nit.

- Càncer de pròstata: un càncer comú que respon millor al tractament quan es detecta anticipadament.

Productes naturals que ajuden al funcionament normal de la pròstata

Existeixen al mercat productes naturals que eviten el creixement anormal, minimitzen la inflamació, protegeixen front al dany oxidatiu o alleugen la simptomatologia associada.

Són productes a base d' oli de llavor de carbassa (Cucurbita pepo L.), extracte de tomàquet (licopè), extracte de raïm (resveratrol), Epilobi (flavonoides), Cranberry (proantocianidines) o Saw palmetto, entre altres.

Fins aviat!

crossmenuchevron-right