No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

El cabell és una part molt important del nostre cos, que està exposat diàriament a factors externs com el sol, la contaminació, tractaments agressius...  per això hem de tenir cura d'ell a diari.

rutina capil·lar farmàcia sans

Saps quina és la millor rutina capil·lar per tenir un cabell i un cuir cabellut sans?

1-  Raspallar cap per baix

Per activar la circulació, eliminar restes i fer caure els cabells que estan en fase de caiguda. El cabell rissat s' hauria de pentinar amb una pinta de pues amples i amb compte.

rutina capil·lar farmàcia sans

2- Massatge amb un oli essencial

Un cop per setmana pel cuir cabellut. S' ha de fer abans de rentar el cap. Millora la circulació, equilibra el microbioma del cuir cabellut i augmenta la biodisponibilitat del producte que aplicarem després...El massatge s' ha de fer amb els dits dels costats cap a dalt i llavors baixant amb “descàrregues”. L' oli que s' ha d'utilitzar varia segons el tipus de cuir cabellut o el problema que hi hagi.

Ex: Xiprer (per cuir cabellut normal)

Romaní (per cuir cabellut gras)

Àrbre de tè (per caspa)

Menta del camp ( per cuir cabellut amb sensibilitat o picor)

S' utilitzen 2 gotes de l' oli essencial al palmell de la mà en un oli vegetal que variarà segons el tipus de cuir cabellut.

rutina capil·lar farmacia sans

3-  Xampú de tractament i xampú alternant.

Un cop es renta el cap, quan tarda a embrutar-se el cabell?

* 1 dia. És un cuir cabellut gras.

* 2-3 dies. És un cuir cabellut normal

* + de 3 dies. És un cuir cabellut sec.

Els xampús de tractament són pels diferents problemes que hi pugui haver: Caspa seca, caspa grassa, seborrea, caiguda del cabell, picor..... S' han d'utilitzar 2 vegades per setmana, deixant-los actuar uns 3 minuts i un màxim d'unes sis setmanes

La resta de vegades que rentem el cap s'ha d'utilitzar un xampú alternant suau per equilibrar el cuir cabellut.

4- Tractament exprés (condicionador) o tractament intensiu (mascareta)

S' ha d'utilitzar de mitja cabellera fins a les puntes. I és millor pentinar amb els dits per no trencar la fibra capil·lar. S' utilitzen en cas de cabells secs, fràgils o molt castigats per tractaments agressius com tinys, planxa,...

A continuació esbandir i retirar l' excés d'aigua sense retorçar el cabell i fent tocs amb la tovallola.

5- Tractament sense esbandir

Apliquem els productes segons la necessitat que tinguem: Protector tèrmic (si utilitzem secador o planxa), ampolles o sèrums anticaiguda (si cau el cabell o hi ha poca densitat capil·lar), sèrum calmant (si hi ha picor)...

rutina capil·lar farmàcia sans

6- Acabat: espuma, fixador, protector solar,...

En el cas de la caiguda capil·lar s' ha de prendre també complements via oral per potenciar el tractament des de dintre.

A la farmàcia Sans tenim un dermoanalitzador capil·lar per analitzar el cuir cabellut i el cabell i així aconsellar-te el millor tractament per a la salut del teu cabell. Vine i deixa't aconsellar!!

crossmenuchevron-right