No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

cremes ccCorregir imperfeccions, il·luminar la pell, unificar el to, hidratar i suavitzar arrugues. Tot, en un sol pas. Des que les “Blemish Balm Creams”, més conegudes com BB.
Despres de convertir-se en un fenomen cosmètic a tot el món, les BB Creams evolucionen. Les seves alumnes avantatjades, les CC Creams, arriben des del mercat asiàtic a l'europeu amb l'objectiu de cobrir totes i cadascuna de les necessitats de la pell. Si la BB anava un pas més enllà de l’ hidratant amb color, aportant un plus d'il·luminació en un senzill toc i lluitant contra els signes de l'envelliment, la CC ofereix beneficis afegits centrant-se en un segment més exigent, que es preocupa per perfeccionar l'aspecte general del cutis amb un tractament antiedat i antitaques més específic. Són més lleugeres i obstrueixen menys els porus.

Així, una pell grassa o mixta sentirà més confort amb una CC Cream, mentre que les pells més seques poden utilitzar tots dos productes indistintament. Pel que fa a la formulació, les CC són més semblants al maquillatge, però sense arribar a ser-ho.

crossmenuchevron-right