No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Saps què son els sèrums?

Saps què son els sèrums?

Son uns concentrats cosmètics amb actius més potents que una crema ja que porten una concentració molt superior de principis actius fent que penetrin fins a les capes més profundes de l'epidermis i que actuiin d'una forma més efectiva. La seva textura és molt lleugera perquè la seva absorció sigui molt ràpida.  Amb unes poques gotes és suficient per a una aplicació.

gotaserum

De la mateixa manera que les cremes, existeix un tipus de sèrum per cada tipus de pell o problema.  Al tractar-se d'un producte més concentrat i el fet que arribi a actuar a capes més profundes de la pell, aconsegueix millorar els resultats del nostre tractament habitual, i d'aquesta manera tenir una pell més elàstica, lluminosa i nutritiva.

Cal dir també que els miracles no existeixen,  l'envelliment de la pell és part de la vida i no podem pretendre aconseguir una pell de 18 anys si en tenim 60.  Posar-nos cremes a la pell és estimar-nos i fa que ens sentim millor amb nosaltres mateixos. Forma part del benestar de la persona i és que la pell és l'òrgan més gran del nostre organisme. Val a dir que si afegim un sèrum al nostre tractament habitual aconseguirem uns resultats més visibles, augmentant la seva efectivitat.
 
oxigenserum

SÈRUM INTENSIU ULTRA-HIDRATANT AMB OXIGEN PUR

Tractament de xoc que augmenta de forma extrema els nivells hídrics de la pell, estimula l'autohidratació i reforça la impermeabilitat cutània. Porta molècules d'oxigen pur que faciliten l'eliminació de toxines, estimulen el metabolisme cel·lular i disminueixen els signes de fatiga. Té una textura gel.

Esta especialment recomanat per a pells seques o les que puntualment presenten deshidratació. Aplicar com a pas previ a la crema de tractament habitual.
 
premier

SÈRUM IL·LUMINADOR PRIMERES ARRUGUES

Formulat amb un poderós complex d'actius que aconsegueixen endarrerir els primers signes de l'envelliment per prevenir l'aparició d'arrugues i línies d'expressió. Combat la pell apagada proporcionant al rostre un aspecte radiant. Textura ultra-lleugera de ràpida absorció. No conté parabens.

 

upgrade
UPGRADE SÈRUM INTENSIU LIPO-LIFTING
Sèrum remodelador intensiu amb una elevada concentració d'actius que combat eficaçment la flacidesa. Aconsegueix  augmentar els trets gràcies a l'eficaç poder reafirmant i exerceix un efecte lifting inmediat. Sense parabens.

 
letisr

LETI SR SÈRUM ANTI-VERMELLORS

Proporcionen una cura de xoc aportant frescor i alleujament immediat davant del disconfort cutani facial.
Ajuden a reduir l'enrogiment, acceleren el procés de reparació i regeneració de la pell restaurant la seva funció de barrera. Proporcionen una doble protecció microvascular: protegeixen la paret dels microcapilares i reforcen la seva estructura de suport (efecte antiedat).

[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right