No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Saps què son els sèrums?

Son uns concentrats cosmètics amb actius més potents que una crema ja que porten una concentració molt superior de principis actius fent que penetrin fins a les capes més profundes de l'epidermis i que actuiin d'una forma més efectiva. La seva textura és molt lleugera perquè la seva absorció sigui molt ràpida.  Amb unes poques gotes és suficient per a una aplicació.

gotaserum

De la mateixa manera que les cremes, existeix un tipus de sèrum per cada tipus de pell o problema.  Al tractar-se d'un producte més concentrat i el fet que arribi a actuar a capes més profundes de la pell, aconsegueix millorar els resultats del nostre tractament habitual, i d'aquesta manera tenir una pell més elàstica, lluminosa i nutritiva.

Cal dir també que els miracles no existeixen,  l'envelliment de la pell és part de la vida i no podem pretendre aconseguir una pell de 18 anys si en tenim 60.  Posar-nos cremes a la pell és estimar-nos i fa que ens sentim millor amb nosaltres mateixos. Forma part del benestar de la persona i és que la pell és l'òrgan més gran del nostre organisme. Val a dir que si afegim un sèrum al nostre tractament habitual aconseguirem uns resultats més visibles, augmentant la seva efectivitat.
 
oxigenserum

SÈRUM INTENSIU ULTRA-HIDRATANT AMB OXIGEN PUR

Tractament de xoc que augmenta de forma extrema els nivells hídrics de la pell, estimula l'autohidratació i reforça la impermeabilitat cutània. Porta molècules d'oxigen pur que faciliten l'eliminació de toxines, estimulen el metabolisme cel·lular i disminueixen els signes de fatiga. Té una textura gel.

Esta especialment recomanat per a pells seques o les que puntualment presenten deshidratació. Aplicar com a pas previ a la crema de tractament habitual.
 
premier

SÈRUM IL·LUMINADOR PRIMERES ARRUGUES

Formulat amb un poderós complex d'actius que aconsegueixen endarrerir els primers signes de l'envelliment per prevenir l'aparició d'arrugues i línies d'expressió. Combat la pell apagada proporcionant al rostre un aspecte radiant. Textura ultra-lleugera de ràpida absorció. No conté parabens.

 

upgrade
UPGRADE SÈRUM INTENSIU LIPO-LIFTING
Sèrum remodelador intensiu amb una elevada concentració d'actius que combat eficaçment la flacidesa. Aconsegueix  augmentar els trets gràcies a l'eficaç poder reafirmant i exerceix un efecte lifting inmediat. Sense parabens.

 
letisr

LETI SR SÈRUM ANTI-VERMELLORS

Proporcionen una cura de xoc aportant frescor i alleujament immediat davant del disconfort cutani facial.
Ajuden a reduir l'enrogiment, acceleren el procés de reparació i regeneració de la pell restaurant la seva funció de barrera. Proporcionen una doble protecció microvascular: protegeixen la paret dels microcapilares i reforcen la seva estructura de suport (efecte antiedat).

crossmenuchevron-right