No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Hola a tots. En motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, a la farmàcia hem decidit fer aquesta publicació. A la Farmàcia ens agrada treballar prop de la gent i creiem que és imprescindible la solidaritat entre persones amb tots els que dia a dia combaten aquesta malaltia. Aquesta solidaritat s'ha demostrat moltes vegades a través dels llaços solidaris. Per aquest motiu avui hem volgut recordar-los tots, cadascun representant una batalla i explicar el seu significat. Alguns també representen altres malalties. Ja no hi ha excusa per no sumar-te a la solidaritat. 

 

lazos solidarios El llaç vermell simbolitza la lluita contra el SIDA i les malalties de tranmissió sexual. Representa les malalties del cor, cardiovasculars, l'hemofilia i la tuberculosi. 
llaços solidaris El llaç lavanda significa els que pateixen càncer d'estómac esòfag.
lazos solidarios El llaç solidari de color gris representa sobretot la lluita contra la diabetis. És el símbol del càncer de cervell i tumors cerebrals. Inclou les malalties mentals.
Resultat d'imatges de silverribbon
El llaç platejat representa l'enfisema, el càncer de pulmó, el mesotelioma i les esclerosis múltiples.
Resultat d'imatges de pink ribbon
Aquest és segurament un dels més coneguts. Es tracta del llaç rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama o de pit. També representa els parts prematurs, les malformacions genètiques i el càncer infantil. 
Resultat d'imatges de orange ribbon El llaç taronja simbolitza la leucèmia. També representa el lupus, el melanoma, la fam i la diversitat cultural. 
Resultat d'imatges de turquoise ribbon El llaç turquesa representa els càncers ginecològics: inclou l'uterí, d'endometri, d'ovari, de coll d'úter vulvar. 
Resultat d'imatges de violet ribbon El violeta -diferent del de color lavanda- representa el càncer de testicles, de pàncreees i de tiroides.  A més, el linfoma de Hodgkin. També representa la lluita contra la violència de gènere.

 

File:Brown ribbon.svg El llaç marró o cafè r representa la poliposi familiar i la lluita antitabac. 
Resultat d'imatges de black ribbon La cinta negra és símbo de dol. S'associa amb l'antiterrorismetraumes i el melanoma.
Resultat d'imatges de gold ribbon El llaç daurat és el símbol del càncer infantil i el càncer d'ossos. 
Resultat d'imatges de green ribbon El llaç verd significa el càncer de ronyó, la donació i transplant d'òrgans, el glaucoma i tot allò relacionat amb el medi ambient.
Resultat d'imatges de white ribbon El blanco simbolizta el càncer de pulmó. També l'osteoporosi, la depressió postpart. Inclou l'hèrnia i tot allò  relacionat amb la pau.

Resultat d'imatges de blue ribbon

El llaç blau fosc està dedicat als qui pateixen càncer de còlon.

Resultat d'imatges de yellow ribbon

 El llaç groc significa la lluita contra el suicidi, la endometriosi i simbolitza l'esperança.

 

Fins aviat, i molta força.

crossmenuchevron-right