No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

PranaBB és una gama de productes pensats i formulats pels més petitons de la casa. Es tracta de sinèrgies d'olis essencials per combatre els còlics, augmentar les defenses naturals, calmar els accessos dentals aixi com ajudar en la respiració en els moments més difícils.
pranabb
Els olis essencials són autentics tresors per la salut diària. Es tracta d'extractes de plantes aromàtiques que, per estar molt concentrats, s'han d'utilitzar amb prudència. Escollits correctament, dossificats i cuidadosament formulats, els olis essencials constitueixen una valiosa eina pel benestar del bebé.

La medicina moderna ens ofereix un impressionant espectre de solucions per protegir la nostra salut. No obstant, la química de laboratori té a vegades els seus limits, sent desitjable una alternativa més natural.  Els productes de la gama PranaBB són eficaços, però també molt agradables d'utilitzar gràcies a les delicades aromes dels olis i als mètodes d'aplicació, basats fundamentalment en el massatge i la difusió.

pranabb respiraciRespiración fàcil

Aquest bàlsam respiratori és un gel molt suau, amb certificat bio, a base d'olis essencials de camamilla romana, avet, avet negre, marduix,... Una sinergia aromàtica ideal per a facilitar la respiració.

El bàlsam pot utilitzar-se amb bebés de més de 3 mesos i s'aplica mitjançant un suau massatge sobre el tòrax i l'esquena, 1 o 2 vegades al dia. A més, gràcies a la seva fórmula dermatològicament testada,  difon un tranquil·litzador aroma a vainilla de Madagascar. Un massatge delicat i beneficiós.
confort digestivo pranabbConfort digestivo

És una sinergia d'olis essencials a base de camamilla romana, lavanda, taronja amarga i fonoll.  Una sinergia aromàtica que alleuja els còlics, afavoreix la digestió i calma l'agitació del bebé derivada de la sensació d'incomoditat per les seves propietats calmants i antiespasmòdiques.

És molt pràctic. Dos pressions de l'esprai aplicats a la mà de l'adult seran suficients per a fer un massatge a la panxa abans de menjar o bé en cas d'incomoditat. Es recomana donar el massatge en el sentit de les agulles del rellotge per millorar el descans.

crossmenuchevron-right