No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Tal i com teniem previst, el passat Dimarts 12 de Maig a les 18:00 de la tarda vam començar el Taller de Massatges amb la Mireia Oliveres.

- Després de transformar la Farmàcia amb un improvisat aparcament de cotxets, vam passar a la part de dalt de la Farmàcia per començar a preparar el terreny.

Després d'una breu presentació, cada mami/papi es va ananr acomodant per poder practicar el massatge al nadó. La Mireia va recalcar molt l'importancia d'una bona postura. La millor manera és poder realitzar un massatge quan el nadó està col.locat al cambiador; Per l'altura i la proximitat que tenim amb ell.  Sino és possible s'aconsella de genolls o bé assentants al terra amb un coixí. Es té en compte tant la postura de la persona que realitza el massatge, la del nadó i la facilitat de poder realitzar el massatge, a la vegada que tant a la mami com el bebé han d'estar predisposats a compartir aquest moment.

massatge2massatge3foto 3 (9)

Vam voler que fos un espai obert i lliure tinguent en compte que mamen, ploren i fan pipis. cotxetsVa haber-hi una explicació general del massatge corporal accentuant les pressions i els moviments a realitzar. Sempre amb les mans olioses per aconseguir una bona hidratació i que la pell del nen no s'assequi.

Gràcies per tots els qui vau assistir i gràcies a la Mireia per aportar els seus coneixements i fer-ho tot molt fàcil. Esperem poder organitzar més activitats com aquesta. Fins la pròxima.

 

crossmenuchevron-right