No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Tornada a l'escola en època de Covid-19

El dia 14 de setembre a Catalunya comencen les classes altre cop. Des de darrere el taulell de la farmàcia som conscients dels dubtes i inquietuds sobre com anirà aquesta tornada a l'escola, que comença en un moment on els casos de Covid-19 semblen tornar a remuntar. 

Segons el Conseller d'Educació Josep Bargalló,  sembla que ja té clares les mesures de seguretat i higiene que s'implementaran pel proper curs a l'escola.

Avui per avui som moltes i molts els que tenim dubltes de com es portaran a la pràctica totes aquestes mesures a l'escola, si seran efectives,... Des de la farmàcia comencem a rebre algunes preguntes i la majoria es repeteixen. Vull contestar-ne unes quantes aixi a veure si entre tots podem resoldre alguns interrogants.

  • Quins tipus de mascaretes infantils hi ha? Al igual que amb els adults, hi ha les mascaretes higièniques, quirúrgiques i ffp2 o d'alta protecció.  Les mascaretes quirúrgiques cumpleixen la funció d'evitar que el virus sortir de la boca o el nas, per tant, si cap virus surt de cap boca, evitem el contagi. Hi ha mascaretes quirúrgiques d'un sol ús i també teixits homologats que es poden reutilitzar.
  • Hi ha desinfectants específics infantils? Els gels o solucions hidroalcohòliques tenen la mateixa formulació que les d'adults, simplement poden canviar les olors i textures. S'ha de preocurar que el nen o la nena no es posi les mans a la boca fins que la solució hidroalcohòlica s'hagi evaporat.

Des de la Farmàcia Sans volem transmetre tranquilitat i confiança. Estem segures que #TotAniràBé. I com sempre, recordar que ens trobareu a la farmàcia o de forma online a través de mail o les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram) per resoldre dubtes i buscar solucions.

[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right