No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

El dia 14 de setembre a Catalunya comencen les classes altre cop. Des de darrere el taulell de la farmàcia som conscients dels dubtes i inquietuds sobre com anirà aquesta tornada a l'escola, que comença en un moment on els casos de Covid-19 semblen tornar a remuntar. 

Segons el Conseller d'Educació Josep Bargalló,  sembla que ja té clares les mesures de seguretat i higiene que s'implementaran pel proper curs a l'escola.

Avui per avui som moltes i molts els que tenim dubltes de com es portaran a la pràctica totes aquestes mesures a l'escola, si seran efectives,... Des de la farmàcia comencem a rebre algunes preguntes i la majoria es repeteixen. Vull contestar-ne unes quantes aixi a veure si entre tots podem resoldre alguns interrogants.

Des de la Farmàcia Sans volem transmetre tranquilitat i confiança. Estem segures que #TotAniràBé. I com sempre, recordar que ens trobareu a la farmàcia o de forma online a través de mail o les nostres xarxes socials (Facebook, Instagram) per resoldre dubtes i buscar solucions.

crossmenuchevron-right