No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La vacuna Bexsero protegeix de la meningitis causa per la Neisseria meningitidis tipus B amb una eficàcia que cobreix entre el 73 – 87% d'aquestes soques.

Què és la meningitis?

La meningitis és una infecció greu de les membranes que envolten el cervell i la mèdul·la espinal. Aquesta infecció pot ser causada per virus o bacteris. Existeixen diferents bacteris causants de la meningitis, un dels quals és Neisseria meningitidis. La vacuna Bexsero protegeix de la Neisseria meningitidis tipus B amb una eficàcia que cobreix entre el 73 – 87% d'aquestes soques.


 Parlem de la vacuna Bexsero

Informació sobre la Bexsero

Informació sobre la Bexsero

La vacuna no està inclosa en el calendari de vacunació infantil, però està disponible en les farmàcies des de l'octubre de 2015. Actualment hi ha un gran problema de subministrament per la gran demanda. Segurament ja sabeu que hi ha una llarga llista d’espera en totes les farmàcies per aconseguir la vacuna, la causa es deguda a una gran demanda i una producció limitada. La vacuna Bexsero es fabrica només a n laboratori: GSK GlaxoSmithKline.

El consell és vacunar

La incidència de la malaltia és baixa, però el consell és vacunar. Ara bé, si es decideix vacunar, és important seguir les pautes d'administració de la vacuna perquè sigui eficaç. Si no es compleixen els plaços marcats de les diferents dosis, la protecció enfront la malaltia serà menor.

crossmenuchevron-right