No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

balancaMoltes persones comencen una dieta i realitzen activitat física però no aconsegueixen baixar de pes. Resulta molt frustrant no perdre pes quan es realitzen esforços.

Però hi ha certs factors que poden influir negativament en el cos estancant la reducció de pes. Els més freqüents són:

  1. Desequilibri entre el que es menja i les calories que es gasten. Algunes persones mengen menys però no gasten massa calories a través de les seves activitats diàries pel que no s'aconsegueix baixar de pes com es desitja.
  2. Estrès i l'ansietat: Si es pateix estrès resulta molt difícil baixar de pes, ja que les hormones s'alteren i no resulta fàcil cremar greix i aprimar-se.
  3. Dormir poc: Si es dorm poc el metabolisme del cos es torna lent i resulta més dificultós baixar de pes. Almenys cal dormir 8 hores al dia perquè el metabolisme aquest accelerat i sigui mes fàcil aprimar.
  4. Consum d'alcohol. Si s'està a dieta i es consumeix alcohol en forma freqüent s'estarà ingerint calories buides i més s'altera el metabolisme. Pel que si es vol baixar de pes, gens d'alcohol.
  5. Deficiència de vitamina D i calci en la dieta: Quan és deficient en el cos aquests nutrients les cèl·lules de greix al cos comencen a acumular i a multiplicar. Pel que encara que es faci dieta serà difícil baixar de pes i sobretot cremar el greix.

PER QUALSEVOL CONSULTA JA SABEU ON SOM! TANT DE FORMA ON-LINE COM OFF-LINE!

Molta salut!

crossmenuchevron-right