No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Una crema hidratant és el producte bàsic que hem d'aplicar-nos diàriament per recuperar la pèrdua d'aigua de la nostra pell.

aiguaL'aigua és l'element vital de la pell que assegura la seva elasticitat, lluminositat i joventut. La capa més externa de la pell, l'epidermis, perd aigua constantment a causa de factors externs (el clima, la contaminació, l'estrès, les hores d'exposició al sol, els canvis de temperatura,...) i també interns (la genètica, les malalties, els canvis hormonals,...).

La deshidratació és inevitable i es produeix a totes les edats i en tot els tipus de pell. A més, a mesura que passen els anys, la pell va perdent, de forma natural, la capacitat de mantenir el nivell d'aigua. Quan la nostra pell està deshidratada, ens apareixen petites arrugues paral·leles i horitzontals al rostre, especialment al contorn d'ulls, al front i al coll. A més, una pell deshidratada té un aspecte rugòs i un to apagat.

La pell, a la seva estructura, inclou elements, com els lípids, que exerceixen una funció de barrera amb la finalitat d'absorbir i retenir l'aigua, i mantenir el nivell òptim d'hidratació. No obstant, a mesura que envellim aquests mecanismes propis de la pell van perdent la seva capacitat reguladora.

Com podem mantenir la pell hidratada?

Amb el pas del temps, la pell també "compleix" anys. A partir dels 20, és recomanable utilitzar cremes que, a més d'aportar aigua, estimulin el funcionament dels factors naturals d'hidratació de la pell, és a dir, que no només hidratin sinó que ajudin a que la pell pugui valer-se per ella mateixa. En aquest cas, necessitarem una crema que estimuli la producció d'aquests factors presents de manera natural a la pell però que a causa de l'edat es van debilitant. I és que utilitzar una crema hidratant regularment, ens pot ajudar a endarrerir l'aparició de les arrugues i línies d'expressió. No oblidem que també és important aplicar-nos un tractament després d'exposar-nos al sol o a un excés de fred.

Com funcionen les cremes hidratants?

Les cremes hidratants actuen, principalment, de dues maneres: mantenen la hidratació i aporten l'aigua que anem perdent, és a dir, corregeixen la deshidratació. La composició adequada per a una crema hidratant és aquella que proporciona a la pell la doble funcionalitat d'aportar l'aigua i d'efecte barrera per evitar la deshidratació.

crossmenuchevron-right