No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Tenim a la vostra disposició l'analitzador de pell i el cabell de la marca Microcaya. Gràcies a aquest aparell podem oferir-vos un  consell dermocosmètic més acurat i precís. Ens ajuda a fer-vos recomanacions dermatològiques més adequades a cada tipus de pell i a cada moment.

L'analitzador de pell Microcaya ens permet mesurar, de la pell i del cabell, dades quantitatives sobre el nivell de:

  1. HIDRATACIÓ
  2. ELASTICITAT
  3. GRASSA
  4. PIGMENTACIÓ

Aquestes dades ens permeten saber el tipus de pell/cabell i el seu estat. A més, hi ha acoblada una càmera d'augment que mitjançant llum visible i llum ultraviolada que facilita veure capes superficials i profundes de la pell. També podrem saber la velocitat a la qual la nostra pell produeix greix i el nivell de descamacció que té. Un cop realitzat l'estudi, un programa informàtic específic guarda tota la informació. Això possibilita que, si la persona vol fer un seguiment, pugui tornar-se a fer l'anàlisi i veure l'evolució de l'estat de la pell.

Per què?

A simple vista és impossible saber l'estat de la nostra pell. Gràcies a la llum ultraviolada de la càmera podem detectar futures taques o fragilitat capil·lar. Així podemi actuar per evitar que aquests fenòmens es produeixin.

Per a qui?

Per a tots i en qualsevol moment, però especialment, sempre que es detecta algun problema o quan es vol millorar l'estat d ela pell i el cabell. Demanem, sobretot, que les persones que vulguin fer-se l'anàlisi vinguin amb la cara neta i sense maquillar. 

Quant?

Gratuït.

El tipus de pell es determina genèticament. No obstant l'estat de la pell varia segons factors interns i externs.

La pell quan està sana té la finalitat de protegir el nostre cos contra infeccions, regula la temperatura, té un aspecte suau i ters, està ben hidratada i té bon color. Hi ha nombrosos factors, tant interns (genètica, hormones, edat, etc ..) com externs (radiació ultraviolada, temperatura, productes químics, rentats molt freqüents, alguns medicaments, estil de vida, tabac, etc.) que afecten la salut de la pell i influeixen en el seu aspecte. Si bé en alguns no podem fer-hi res, sí que podem controlar-ne d'altres. Una bona cura de la pell contribueix a mantenir-la equilibrada, amb un aspecte jove durant més temps i, el més important, saludable. 

Amb ajuda de la tecnologia ja es poden fer diagnosis molt precises de l'estat dèrmic, ajudant en l'elecció del tractament més adequat per a cada persona. Per això els equips de diagnosi són grans aliats a l'hora de determinar la hidratació de la pell, així com la seva elasticitat, el nivell de greix i les línies d'expressió que són les que configuren el to general de la pell. Ben conegut és que l'aplicació d'un tractament incorrecte pot fer mal a la salut del cutis. Així mateix una exposició solar prolongada i sense l'adequada protecció pot causar danys importants a la pell i envellir més rapidament.

crossmenuchevron-right