No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

En aquesta Farmàcia guanyem! Comencem l'operació bikini

 

A tots ens agrada estar guapos i guapes. Com cada any, quan s'acosta l'època sembla que hem de còrrer per aconseguir aquest cos perfecte i sense cap defecte.

Reflexionant sobre aquest tema em venen molts pensaments al cap, els més prioritaris segurament, són els cànons de bellesa que la societat i sobretot la publicitat ens marca, ja sigui a través de publicitats amb productes miraculosos, com per exemple les cremes reductores o anticel.lulítiques,  com el disseny de la roba amb uns cossos que només es veuen a la televisió.... Al final, quin és l'objectiu? Simplement: estar bé, tenir salud, ser feliç.

No entrarem en la filosofia de com aconseguir-la, simplement puntualitzar que l'important és estar contents amb nosaltres mateixos, el fet de cuidar-nos augmenta aquest plus de benestar i a la llarga de felicitat.

La cura del cos i la ment teòricament és senzilla: mantenir una vida equilibrada, inclusiu l'alimentació,l'exercici físic, mental, tenint una ment positiva,... això és tot! Però ja ho diuen que moltes vegades la teoria és fàcil, ara bé, la pràctica és una altra cosa i sovint uns i altres hem passat per alts i baixos emocionals, que fan tremolar la torre més forta, i quan tremola tant, no és gens fàcil tenir cura de nosaltres mateixos, i d'aquesta manera ens anem deixant, descuidant. Però aquest serà, un tema per a un altre article.

El tema que avui ens ocupa és la figura masculina i femenina. El perfil... Bé després de totes aquestes línies, us proposo començar amb l'OPERACIÓ BIKINI!

Què és la cel·lulitis ?

La cel·lulitis és un desordre funcional i estètic que es produeix per una acumulació de grasses i líquids en diferents parts del cos.

Causes?

La cel·lulitis sovint té una causa multi-factorial , així podriem parlar de factors hereditaris , factors alimentaris i falta d'exercici físic.

Graus de la cel·lulitis ?

*Edematosa o Circulatòria:  És una cel·lulitis incipient que apareix en dones de totes les edats tot i que és més habituals en dones joves i adolescents. S'associa a problemes de circulació i cames cansades.

*Quística:  És la coneguda com a pell de taronja.

*Dolorosa:  És un grau avançat de la cel·lulitis que es manifesta per patir dolor al mínim tacte.

Com detectar-la ?

La cel·lulitis no costa gaire d'observar-la,  amb una mirada és suficient, el tacte també ens ajudarà. Tècnicament podriem parlar de:

TRACTAMENT

Infudepur i Infudrena; Herbetes Ecoceutics

Infudepur; Dent de lleó, Bardana i Té verd Infudrena; Cua de cavall, blat

Donat que la cel·lulitis és multi-factorial  no podem controlar-la amb una sola eina, es tracta d'atacar-la per més d'un front. Primer de tot és l'alimentació, la vida sedentària, el sobrepès, el restrenyiment, el tabaquisme i l'abús d'alcohol, a més de l'estrès i el component genètic es presenten com a factors agreujants. L'activitat física combinada amb un estil de vida sa i una alimentació equilibrada que ajudi a contrarestar un eventual sobrepès conformen un paper important en la prevenció i en la cura d'aquest problema comú.

Alimentació

Mantenir una dieta sana i equilibrada augmentant el consum de fruites, verdures, i molt important també cuinar-ho de forma saludable (forn, planxa, vapor). Queden prohibides les salses, les fritures, els dolços i les grasses. Un altre punt destacat és afavorir l'eliminació de líquids i toxines bebent 2 litres d'aigua diaris obligatòriament. Si és necessari podem ajudar a aquesta desintoxicació  mitjançant infusions depuratives amb dent de lleó, bardana i té verd, o bé drenants amb cua de cavall i estigmes de blat.

Exercici

Practica exercici mínim 3 cops per setmana. Exercici no vol dir sortir a caminar amb el gos 20 minuts sinó mínim, mínim 1 hora i sí s'escull simplement caminar, té que ser a pas lleuger. D'aquesta forma activaràs la circulació sanguínea, eliminaràs més líquid, cremaràs grasses i així ajudaràs a combatre la cel·lulitis que tant costa fer desapareixer.

Tractaments tòpics

N'hi ha varis. ÉS MOLT ACONSELLABLE UTILITZAR-LOS DURANT TOT L'ANY.  Les cremes contenen substàncies amb efecte drenant, per reduir l'acumulació d'aigua, efecte lipolític que ajuden dissoldre les acumulacions de grassa i evitar-ne la formació de nous, i per últim un efecte tonificant per aconseguir allisar la pell.

stick zones rebels

Thiomucase; home (cintura, abdomen), crema reductora i stick zones rebels

promoció amb cremes, tractament de nit celvichy

Per aconseguir millors resultats exfoliar la pell (amb exfoliants físics) una vegada per setmana i aplicar l'anticel.lulític amb la pell neta. Et recomanem aplicar-lo dos vegades al dia, mitjaçant massatges circulars ascendents, fins a una completa absorció.

Tractaments via oral

Per potenciar l'efecte del tractament tòpic és bo combinar-lo amb complements alimentaris que favoreixin el drenatge (carxofa, extracte de té verd, extracte de granes de raïm). També aquells que ajuden a cremar grasses (carnitina,...)

crossmenuchevron-right