No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La cel·lulítis és una alteració funcional i estètica de la pell, que afecta majoritàriament a les dones independentment de la seva constitució. Comença a aparèixer després de la pubertat i va augmentant amb l’edat.

Què passa?

La mida dels adipòcits (les cèl·lules que emmagatzemen greix) augmenta de tamany, les fibres del teixit connectiu s'endureixen i es desorganitzen i hi ha problemes de circulació sanguínia i retenció de líquids. Tot això provoca una modificació de la figura i una alteració de la superfície de la pell, que dona una aparença de “pell de taronja”.

Factors que influeixen en el seu desenvolupament:

Tipus:

La cel·lulitis pot ser generalitzada (en casos d’obesitat) o bé, la més freqüent, localitzada en determinades zones (abdomen, cuixes, natges, genolls, turmells, esquena...). Segons la consistència pot ser:

celulitis1

Tractament:

Hi ha diferents maneres d’abordar el problema:

Els tractaments farmacològics contenen principis actius que actuen en la microcirculació, el drenatge limfàtic del teixit gras i el teixit connectiu.

El més utilitzat i més eficaç és la cafeïna, té efecte lipolític, és a dir, crema greixos i activen la circulació sanguínia. Per via tòpica penetren molt bé i són eficaços. Tot i així cal anar amb compte, els productes han de garantir que la cafeïna penetra a les capes de la pell on ha de fer l'acció, i arribi així als adipòcits.

Hi ha d'altres principis actiu utilitzats com ara: Ginkgo biloba, rusc, centella asiàtica, castany d’indies, cua de cavall, retinol o vitamina A, hibiscus, coenzima-A i L-carnitina, oli de borratja i peix, CLA, bioflavonoides, polifenos de raïm,...

Recomanacions al utilitzar un anticel·lulític:

  1. Exfoliar la zona amb un guant de cri per eliminar les cèl·lules mortes i facilitar la penetració del producte. (2 cops per setmana)
  2. L’anticel·lulític s’ha d’aplicar diàriament matí i nit, almenys durant un mes i repetir 4 cops l’any.
  3. La realització d’un massatge és important perquè penetri bé la crema i per activar la circulació de la zona.

FALSOS MITES:

ÉS CERT:

 

crossmenuchevron-right