No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Amb l'homeopatia la presa correcta dels remeis és molt important ja que treballem amb concentracions infinitesimals i la seva absorció per part de l'organisme. La freqüència i el moment és fonamental per a la seva efectivitat ...

Les Gotes: Es presenten en 30ml , 60ml , 100ml , 125ml amb tap comptagotes . Són solucions hidroalcohòliques que contenen la dilució homeopàtica . En la seva etiqueta s'indica la "cepa", la dilució, el laboratori, la caducitat, etc. La boca ha d'estar neta. Es prenen en dejú . 30 minuts abans del menjar o dues hores després d'haver menjat. El fet  de beure aigua no trenca el dejú . Si fuma ha de passar com a mínim 15 minuts després d'una cigarreta , si és possible esbandint la boca amb aigua , i no pot tornar a fumar com a mínim 30 minuts després d'haver pres les gotes. S'administren posant 20 o 30 gotes en un got amb aigua. Es pren l'aigua i es manté el líquid uns 20 o 30 segons a la boca i després s'empassa. També es poden prendre les gotes directament a la boca mantenint-les igualment 20 o 30 segons. Normalment es repeteix l'operació dues o tres vegades al dia.HOMEOPATIA5

Els comprimits: Es presenten en envasos de 50 comprimits . L’excipient utilitzat és la lactosa i en ella s'impregna la dilució homeopàtica. En la seva etiqueta s'indica la composició, cepa, dilució. Igualment s'indica laboratori, caducitat, etc. Els comprimits es dissolen a la boca. Es prenen en dejú. La boca ha d'estar neta, 30 minuts abans del menjar o dues hores després d'haver menjat. La posologia és segons el criteri mèdic. En general es prenen 1 o 2 comprimits, 3 vegades al dia.

Trituracions i pols: Es presenten en 30 o 60 grs. L’excipient és la lactosa i en ella s’impregna la cepa indicada. Presenten un sabor insípid. S’obre el flascó, i es pren una porció amb un mesurador o una punta de cullereta, que s'introdueix a la boca, dissolent amb la saliva o amb una mica d'aigua, mantenint-les 30' i després empassant-se'l. Posteriorment es pot prendre aigua.

Pomades, Supositoris, Òvuls, Col·liris i altres formes farmacèutiques: s'utilitzen de la manera habitual com en la medicina  al·lopàtica sent la dosificació indicada en cada cas.

crossmenuchevron-right