No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Combatre els símptomes de les regles doloroses amb olis essencials

Les Oleocaps de Pranarom són unes càpsules formulades a base d'olis essencials purs recobertes de gelatina marina per tal de pendre-les adecuadament. Pranarom té una línea d'un total de 8 fòrmules pensades en el benestar i la salud en diferent moments i patalogies.

Oleocaps núm 5: Confort Femení i Ginecològic

ps_oleo_5es

Les Oleocaps núm 5 ofereixen una ajuda durant les regles de qui pateix incomoditats o molèsties ginecològiques importants. La composició és a base d'olis essencials quimiotipats de:

  • Alfàbrega: Un dels millors anitespasmòdics musculars, juntament amb l'oli essencial d'estragó. Originari de l'Índia i d'intens perfum, té unes flors blanques en les extremitats superiors. També té una acció antiinflamatoria i analgèsica, les quals complementen el seu efecte.
  • Estragó: Per tot tipus d'espasmes i dolors abodminals. Aquest arbust és originari de Sibèria, arriba a medir un metre d'alçada. Les seves fulles són les utilitzades per extreure'n l'oli que desprén una àgria aroma.
  • Cilantre: Proporciona un oli essencial amb una aroma molt característica. S'utilitza la part del fruit de la planta. S'afageix el cilantre a la fòrmula pel seu potent poder calmant i sedant, a més a més de ser antibacterià i antifúngic.
  • Llorer: Produeix un oli essencial molt armònic des del punt de vista bioquímic pel seu poder antibacteria, antivíric i un fungicida excel.lent.
  • Taronja amarga: Ofereix un oli essencial d'olor molt agradable. L'inhalació i difusió de la seva aroma aporta relaxació i armonia. És originari de la China però s'ha extès en zones de clima mediterrani. Les accions més interessants per la sintomatologia a tractar és la d'antiespasmòdica i sedant.

Recordar doncs, que aquest producte NO és apte durant l'embaràs ni la lactància, ni tampoc en menors de 6 anys.

SI és apte per a diabètics ja que no conté res de sucres i l'aportació calòrica és practicament 0.

Posología:

  • Durant els dies de la menstruació pendre entre 2 i 3 càpsules al dia entremitg dels menjars.
  • També és un bon producte per complementar o prevenir infeccions d'orina, fongs vaginals, que cursin o no amb dolor abdominal.
  • En cap cas, superar la dosis de 9 càpsules al dia.
  • Es recomana seguir una dieta variada i equilibrada, seguint un estil de vida saludable.
[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right