No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Sovint cometem l'error de pensar que els anticel.lulítics són productes d'estiu, ens enrecordem quan  la temperatura puja i ens vestim més lleugers, ensenyant més parts del nostre cos.

Bona alimentació

Bona alimentació

Segurment això també ens passa amb el tema alimentació i les dietes poc sanes per perdre corrents, els kg que "ens volem treure". És evidentment que la realitat és ben diferent i que els miracles que ens publiciten de "en 7 noches..." són un simple reclam pubilicitari. A més a més aquí hi hem d'afegir que el que sí importa és la salud. Ja ho sabem, ens ho diuen per tots costats, però no sempre canviar els hàbits és fàcil; El manteniment d'una bona salut només passa per seguir una alimentació variada i saludable, fer exercici físic de forma rutinària i super important una ment sana, activa i positiva. Això sí, ha de durar els 365 dies que té l'any amb continuïtat per tota la vida, no té res a veure amb un sacrifici sino amb estar a gust amb nosaltres i amb el nostre voltant.

Aixi que recalquem que la constància és el factor clau de l'èxit i les cremes anticel.lulítiques no són una excepció.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

-5€ Elancyl anticelulítico

La veritat no és tan sencilla com la simple aplicació de "la crema miraculosa durant 7 nits". Com dic jo, els miracles no existeixen. No només necessitem 7dies de tractament sinó que ens hem de cuidar els 365 dies de l'any. I cuidar-se implica exercici físic, alimentació i per últim afegir-hi l'aplicació d'una crema corporal específica. Les cremes amb efece anticel.lulític i crema greixos com les de la línea Elancyl ens aporten una millor tonicitat i elasticitat de la pell a més a més de reduir l'efecte de la cel.lulítis considerablement. Insistint que no només s'ha de fer una setmana abans de l'estiu sino que hem d'estar conscienciats durant tot l'any.

 

Massatge per aplicació crema anticel·lulítica

Massatge per aplicació crema anticel·lulítica

El mètode Laboratori Elancyl associa l'eficàcia d'un protocol de massatge anticel·lulític exclusiu ;

 

"És convenient procedir amb un massatge diari, seriós, prolongat i circular per a una penetració en profunditat dels principis actius i afavorir la dissociació progressiva dels nòduls cel·lulítics. Per ser plenament eficaç, el massatge s'ha d'efectuar tot els dies".

 

Les propietats del massatge anticel.lulític són conegudes des de fa temps.  S'aconsegueix mobilitzar els teixits per un contacte perllongat i es reactiven les funcions d'intercanvi locals via xarxa limfàtica.

Aspecte cel.lulítis

Aspecte cel.lulítis

La temperatura de les zones masajeadas augmenta, activant la seva vascularització. No obstant això, la cel·lulitis es genera precisament en aquestes parts del cos on els intercanvis s'alenteixen. El massatge actua per drenar i descongestionar els teixits. El greix s'elimina progressivament. La pell s'allisa. Els nòduls s'esborren.

 

També es pot entendre com a mètode de plaer, el massatge és també un instant preciós. Un instant per un mateix. Un diàleg íntim entre la mà i el cos. Aquest llenguatge secret estimula i allibera les hormones del benestar després de només 7 segons de contacte físic. El tacte afavoreix també el sentiment de satisfacció reduint l'estrès i l'ansietat. A més a més si li  associem els perfums i les textures que tenenen les cremes Elancyl, el massatge anticel·lulític esdevé un autèntic ritual de bellesa.

Afinar la teva silueta mai ha estat tan agradable.GRAUS I TIPUS DE CEL.LULÍTIS

ELANCYL_Cellu Slim Noche

Elancyl Cellu Slim Nit

 

 

 

 

 

 

Elancyl Cellu Slim 45+

Elancyl Cellu Slim 45+

 

Elacny Slim Design zones rebels

Elacny Slim Design zones rebels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clara Sans, Farmacèutica

www.elancyl.com

 

 

 

 

 

crossmenuchevron-right