No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Taula Dalsy-Apiertal

Dosi Dalsy i Apiretal segons el pes del nen i calculat per donar cada 8h.

Segurament aquesta pregunta us l'heu fet  molts papis i mamis. Tan el Dalsy (ibuprofe) com l'Apiretal (paracetamol) els utilitzem per a baixar la febre i alleujar dolors o mal estar dels més petits de la casa.

L'Ibuprofé seria més apropiat pel mal de cap, dolor menstrual, dolor dental, dolor al coll, dolor muscular i lesions com trencaments  o esguins. També pel tractament de la febre. Hem de recordar que el Dalsy pot ser agresiu per l'estómac i el seu ús no està recomanat a menors de 6 anys.

El Paracetamol sol utilitzar-se pel tractament del dolor que no impliqui inflamació com podria ser el mal de cap, dolor d'ossos, malestar general que s'acompanya a grips, i també pel tractament de la febre.

Davant d'un mal de cap lleu o febre, és preferible utilitzar el Paracetamol que no fa tant de mal a l'estómac.

Si no hi ha manera de baixar la febre, si el cap de poquetes hores d'haver administrat Apiretal detectem que el nen continua amb febre es pot combinar l'Apiretal amb el Dalsy, amb un mínim de 4 hores entre la dosis d'un i de l'altre.

Exemple: Dono una dosi d'Apiretal al meu fill a les 9:00 del matí. A la 13:00 li poso el termómetre i torna a tenir febre. Com que ja han passat 4 hores li puc donar una dosi de Dalsy.

Considerem  que:

crossmenuchevron-right