No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

aloeEl conegut gel d'àloe vera és una substància mucilaginosa que s'obté a partir de la polpa de les fulles d'aloe barbadensis. S'empra en cosmètica i en tractaments de diferents problemes de la pell.

La qualitat i eficàcia del gel d’àloe ve condicionada pel contingut i composició en polisacàrids, que varia segons els cicles vitals de la planta i les variacions climàtiques a què es veu sotmesa. Per això és essencial utilitzar productes en què la qualitat de l’àloe estigui garantida des del cultiu i la recollida fins al producte final.

Dels estudis publicats en els darrers anys es desprèn que el gel d’àloe és molt eficaç en la cicatrització de feridescremades de primer i segon grau, cremades solars, èczemesdermatitis agudes,  irritacions abrasions  de la pell, afavorint-hi la hidratació, cicatrització i regeneració i reduint-hi la inflamació i el dolor, a causa de les accions hidratant, cicatritzant, antiinflamatòria, immunomoduladora i antiviral que presenta.

A  l'estiu un dels usos més freqüents d'aquesta planta és després de l'exposició solar, per combatir l'efecte ressecant del sol, l'aigua del mar i de la piscina,... I és que l'àloe vera actua com un tractament natural per a després del sol molt eficaç ja que hidrata i regenera la pell i és també un potent cicatritzant.

 

Informació; Revista Ecovital núm. 22 i web del col.legi oficial de Farmacèutics de Barcelona

crossmenuchevron-right