No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Guia rutina KegelSmart

KegelSmart és més que un exercitador pèlvic, igual que un entrenador personal, t'indicarà una rutina fàcil de seguir, segura i adaptada a les teves necessitats personals. Moltes dones prefereixen estar estirades.

COM UTILITZAR KEGELSMART?

Preparació:
  • Neteja sempre el teu KegelSmart abans i després de cada ús.
  • Utilitza un lubricant per facilitar la seva inserció.
  • Busca una posició còmode que et permeti contraure els músculs del sól pèlvic sense tensar l'abdomen o apretar cuixes i nàlgues.

Localitza els músculs  del sól pèlvic

Introduiex un dit una mica lubricat uns dos centímetres a l'interior de la vagina per notar la teva musculatura pèlvica. Recolza el teu dit a les parets internes mentre estrenyes i eleves l'anus, uretra i vagina per poder sentir la contracció dels músculs pèlvics. Els moviments dels exercicis de Kegel són similars als que es realitzen per expulsar i retenir el fluix urinari.

Comença la sessió d'exercicis

Apreta el botó O per engegar el teu KegelSmart. La rutina començarà en 30 segons. Introdueix el dispositiu dins la vagina deixant fora el cordó d'extracció.

3 vibracions ràpides t'indicarà el començament de la rutina d'exercicis

Ara simplement deixa que el KegelSmart t'indiqui la rutina segons el teu nivell.

EXERCITAR:

  • Quan sents la vibració, eleva i contrau els músculs pèlvics, mantinguent-los apretats mentres duri la vibració.
  • Quan la vibració es pari, relaxa els músculs pèlvics i descansa.

Recorda que descansar entre les contraccions és part important de l'exercici, ja que ofereix als músculs temps per recuperar-se. Respira amb normalitat mentre realitzes la rutina.

Cada rutina d'exercici començarà amb un calentament de moviments curts de contracció-relaxació. A continuació s'iniciarà l'entrenament principal amb sèries de contraccions i relaxacions més llargues ajustades a la capacitat de la teva musculatura pèlvica.

La teva primera sessió començarà al nivell 3. D'aqui endavant, una vegada t'hagi reconegut, t'exercitarà en el nivell adequat segons el teu perfil.

Una sèrie de tres vibracions t'indicarà que has completat la rutina i el dispositiu s'apagarà automàticament.

Per obtenir millors resultats, realitza una rutina KegelSmart completa a diari. Una vegada arribis a la teva fita, podràs mantenir la teva tonicitat exercitant entre 3 i 5 vegades per setmana. Els músculs del sól pèlvic, al igual que el resta de músculs del cos, necessita exercitar regularment per mantenir-se en forma.

Finalitza la sessió d'exercicis

  • Per extreure el dispositiu, relaxa els músculs de la vagina, agafa el cordó d'extracció i extrau el dispositiu amb suavitat.
  • Neteja i seca el dispositiu abans de guardar-lo.

Pots netejar el KegelSmart amb sabó antibacterià. No utilitzis netejadors amb alcohol, petrolat o acetona ja que pot modificar l'equilibri natural del teu cos i perjudica la silicona del dispositiu.

5 Nivells Progressius

Avalua la força del teu sól pèlvic a través de 5 nivells diferents, des del més dèbil fins el més fort, cada un amb una rutina d'exercici amb el ritme i la duració adequats per aquest nivell.

Pots comprar el KegelSmart a la nostra botiga

 

 

[Compartir publicació]

Fes-te la targeta client i aconsegueix un 5% de descompte.

La vull! Fer-me la targeta

Uneix-te a la nostra newsletter i rep al correu els últims artícles i descomptes.

crossmenuchevron-right