No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

KegelSmart

Exercitar el sòl pèlvic és essencial per a dones de totes les edats, ja que ajuda a mantenir la tonicitat vaginal i a prevenir patologies del sòl pèlvic. El revolucionari KegelSmart intel·ligent ofereix una nova manera de realitzar els exercicis, de la mateixa manera que si tinguéssim un entrenador personal al costat.

Perquè KegelSmart és tant intel·ligent?

Perquè reconeix la teva força pèlvica. Cada vegada que realitzes els exercicis, l'aparell reconeix la força dels músculs del sòl pèlvic i d'aquesta manera selecciona el teu nivell automàticament segons les necessitats que ha palpat. El programa està guiat per suaus vibracions que indiquen la rutina a seguir.

Per a obtenir uns resultats òptims, realitzar 5 minuts d'entrenament diari. Un cop arribis al teu objectiu, podràs mantenir la força exercitant simplement tres vegades per setmana.

kegel smart

5 nivells

Comprova el teu nivell en cada sessió. Cada vegada que l'encens, una llum LED parpellejarà per indicar el teu nivell actual. Un parpelleig pel nivell 1, cinc pel nivell 5.  Aquesta característica única et dóna informació immediata perquè controlis el teu progrés i mantinguis intacta la motivació a l'hora d'entrenar.

Llegeix més sobre KegelSmart

crossmenuchevron-right