No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

La dermatitis atòpica, una patologia d'alta prevalença i un fort creixement.

És una patologia que es veu incrementada un 200-300 % en els últims 30 anys. Cada vegada son més les persones que acudeixen al pediatre o al dermatòleg amb brots d'atopia. Afecta entre un 10 i un 20 % dels nens.  El 45 % dels casos apareixen els primers sis mesos de vida. El 60 % durant el primer any i el 85 % abans dels 5 primers anys. En una tercera part dels nens afectats, la malaltia es resol durant la infància. Per a la resta, els símptomes persisteixen fins a l'edat adulta, encara que el nivell de gravetat varia.

La dermatitis atòpica és una malaltia crònica inflamatòria que es caracteritza per sequedat de la pell, lesions eczematoses en certes zones i picor intensa. Aquesta malaltia hereditària, de la qual encara es desconeixen les causes, normalment ve acompanyada per altres malalties atòpiques, com ara, la rino-conjuntivitis al·lèrgica i l'asma.

A causa que la pell és essencialment seca, el rentat i les dutxes freqüents poden ser contraproduents especialment si s'empren sabons i detergents agressius i alcalins, ja que restringiran encara més la funció protectora de la pel·lícula hidrolipídica i del mantell àcid protector de la pell. Per aquest motiu es fa necessari usar gels de bany que tinguin un efecte reengrasant o oleificant i en cas de picor intensa, amb ingredients anti - pruriginoses.

Una alimentació sana i variada en àcids grassos essencials, així com un clima adequat (càlid si és possible) i l'elecció de peces de vestir no sintètiques (cotó, llana, etc.) pellSón mesures molt encertades de suport al tractament. Ocasionalment, la ingestió de determinats aliments pot desencadenar un brot d'èczema. Entre aquest tipus d'aliments cal destacar els fruits cítrics, l'alcohol, la clara de l'ou i les espècies o menjars altament condimentades, que s'han d'evitar en tot cas. Durant estacions càlides o estivals les manifestacions cutànies poden millorar o fins i tot desaparèixer totalment de forma transitòria. Les robes han de ser de cotó per evitar la retenció de calor o de suor i així evitar la picor. Per als pacients amb dermatitis atòpica certs oficis o professions associats a irritants tòxics i químics, físics o mecànics (corredors o esportistes) de la pell poden ser especialment problemàtics.

Tot i les molèsties que genera la dermatitis atòpica i tot i que encara desconeixem el seu origen, un tractament adequat de la pell de qui la pateix pot afavorir la millora i fins i tot desaparició de brots, gràcies als productes recomanats per a aquesta malaltia com l'adopció d'hàbits saludables com una alimentació sana i variada.

Aquest conjunt de símptomes es veuen agreujats quan arriba a la seva màxima expressió en el moment del brot atòpic. Les cortisones son el tractament de referència durant els brots. Però existeix la inquietud pels efectes secundaris desencadenats d'aquest tipus de tractament a llarg termini.

atopicontrol euce

Un estudi clínic compara la nova Eucerin AtopiControl Crema amb la hidrocortisona 1% en el tractament dels brots lleus i moderats d'atopia.  La conclusió que van arribar és que l'eficàcia d'una i altra és similar i que l'Eucerin Atopicontrol proporciona una major hidratació.

EUCERIN ATOPICONTROL Crema forte és una emulsió amb una textura lleugera i de ràpida absorció. Útil per alleugerir eficaçment la pell seca, el picor i l'enrogiment de la pell durant els brots. Es pot aplicar tatnes vegades com sigui necessària i és apte per a bebes. No cal dir que no porta ni perfums, ni colorants ni tampoc parabens.

locio

Per tal d'allargar els períodes interbrots, a la vegada que ajuda a millorar l'evolució de la patologia et recomanem la línia d'Eucerin Pell Atòpica ja que és molt i molt hidratant, per tant ajuda a reduir la sequedat a la vegada que calma la pell.

Informació: www.eucerin.com

crossmenuchevron-right