No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Droguem-nos !!

alegriaL’alegria és una virtut que es manifesta com un sentiment que conforta el cor i l'esperit i que no depèn de les circumstàncies externes, ni de ningú, ni de res... només és això: ALEGRIA. I depèn de nosaltres, de la nostra actitud. L’alegria és l’actitud de mantenir viu l’entusiasme, de voler gaudir de cada cosa i de cada instant. El nostre cos té la capacitat de generar-ne, no té cap contraindicació i el seu consum no causa cap efecte secundari.

L’alegria no depèn dels diners, no depèn de l'edat, no depèn del sexe. És una autèntica droga natural. Tothom hi pot tenir accés. Fins i tot la seva distribució no està en mans ni de camells, ni del càrtel colombià, ni de la màfia siciliana. L’alegria és una droga que la podem compartir, la podem transmetre a les persones que tenim a prop. En aquest temps que corren, tots tenim dies complicats, matins esgotadors, amics en situacions laborals difícils, el sistema polític que  trontolla, la corrupció ens fa dubtar dels dirigents, la nostra salut  o la del nostre entorn familiar sovint no és la més òptima,  els fills adolescents, poder arribar a final de mes... Definitivament, algú podria trobar raons objectives per estar trist.

És per això que ens  proposem i us proposem abusar d’aquesta droga: DROGUEM- NOS: d’ALEGRIA, la nostra droga. Es tracta d'una endorfina (qui no conegui el significat d'aquesta paraula tècnica que ens la pregunti o que la busqui) que en circumstàncies adverses ens permet mantenir viu l'entusiasme i gaudir dels petits detalls de la vida.

A més, aquesta droga té una interessant virtut: ens manté en la realitat conscient, que vol dir senzillament que ens permet ser crítics amb el nostre entorn. Podem dir ben fort, doncs, que: alegria sí, babaus no! Demanarem responsabilitats... Això sí... ho farem amb alegria.

crossmenuchevron-right