No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

LA LÍBIDO: EL DESIG SEXUAL

La sexualitat forma part de la vida i una manera de gaudir-ne és viure-la intensament.

El desig sexual es pot incrementar de moltes maneres, algunes tenen més  èxit que d’altres, algunes tenen un punt místic i altres més sensual. A més, la farmacologia pot ajudar a arribar el benestar sexual. En aquest  escrit  apuntarem alguna de  les  maneres amb enfocament farmacèutic i més concretament les que tenen una base relacionada amb el massatge.

Voleu incrementar la vostre libido o la del vostre company /a? Feu  massatges sensuals amb olis essencials.

El massatge sensual és una tècnica mil·lenària que té origen oriental.  El més adient és fer el massatge fent servir olis essencials amb una  base d’oli  d’ametlles  dolces com a oli portador. Les essències amb la seves propietats olfactives, amb el seu tacte, amb les seves propietats farmacològiques, desperten la  sensualitat per una acció directe sobre les zones del còrtex cerebral que estan  involucrades amb el desitg sensual i desperten d’una forma ràpida la libido predisposant el cos a l’exercici amatori.

Entre les essències més  conegudes es troba el YLANG

ylangUnes gotes d´aquesta essència  amb un bon oli d´ametlla dolça o amb un oli de Rosa mosqueta, ens obriran les portes a un increment del desig sexual.

Si volem introduir un to més mediterrani caldria  barrejar el YLANG amb unes gotes de essència de MANDARINA.

Si el que busquem es un to mes oriental barregem el YLANG amb unes gotes de canella i de PALO DE HO i  afegir-ho al oli portador .

El massatge  en si  té una tècnica que es pot aprendre en llibres, cursets i/o pàgines  d’Internet específiques. No  obstant la tècnica es molt intuïtiva i tampoc ens cal  un màster universitari per ser uns bons /bones massatgistes sensuals.

Aquestes essències i  olis portadors els podeu trobar a  la farmàcia .

Us atreviu a  fer la prova?  ANIMA’T I DIVERTEIX-TE

 

crossmenuchevron-right