No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

cara_rentantUs vull confessar un secret, bé, no és ben bé un secret ja que som  moltes les que el coneixem i l’ expliquem. Més que un secret és el que jo anomeno el PUNT CLAU, la base, el fonament de la cosmètica.

El punt clau no és altre que: LA NETEJA.

Ja sé que anem de pressa, que no tenim temps, que no podem dedicar-nos a la cura del cos, però amigues i amics, no podem començar una casa pel teulat.

Tens ganes de tenir cura de la teva pell? Doncs segueix llegint o vine a veure’m. T’ ho explicaré personalment.
 

HIGIENE

La pell de la cara acumula al llarg del dia substàncies que s'han d'eliminar per mantenir-la sana i en bon estat. Aquesta brutícia pot venir de fora (pols, pol·lució, restes de crema i maquillatge, contaminació, tabac, …) o de dins (restes de suor, greix, cèl·lules mortes…). Si apliquem qualsevol cosmètic sobre aquesta pell bruta, no pot entrar. És com voler plantar llavors a sobre un camp ple de bardisses i males herbes.
L'aigua sola no és capaç d'eliminar aquesta brutícia. Per això és necessari utilitzar uns cosmètics específics per a la higiene diària de la cara.

QUINS PRODUCTES COSMÈTICS T'ANIRAN MÉS BÉ PEL TEU TIPUS DE PELL?

 
higiene_cosmetics

Olis netejadors

En contacte amb l'aigua es forma una llet netejadora que s'ha d'esbandir després amb aigua. És aconsellable per a pells normals i seques.

Llets netejadores

En contacte amb l'aigua es forma una llet netejadora que s'ha d'esbandir després amb aigua. És aconsellable per pells normals i seques.

S'utilitzen per a netejar la pell de les impureses i les contaminacions ambientals. Es poden retirar després amb aigua o amb un cotonet. Són ideals per pells normals i seques.

Desmaquillants d'ulls i llavis

Els ulls i llavis són zones més sensibles que hem de cuidar especialment. Aquests desmaquillants s' apliquen amb un cotonet en aquestes zones.

Tònics

S’ utilitzen després de la higiene facial per acabar d'eliminar les restes de porqueria que poden quedar i del propi agent netejador utilitzat. Normalitzen la pell, estimulen la microcirculació perifèrica i el to muscular de la dermis. Preparen la pell per aplicar la crema després. S' apliquen mullant un cotó i passant-lo per la cara mitjançant moviments circulars o tocs lleugers, sense pressionar. No s'apliquen als ulls.

Aigües  micel·lars

Són un 3 en 1: Desmaquillant, llet netejadora i tònic. En un sol pas tens la pell neta i preparada per aplicar la crema després i que pugui penetrar. És molt pràctica si tens poc temps o vols anar ràpid. És per tot tipus de pell. S'aplica mullant un cotonet i passant-lo per la cara.

Sabons i gels netejadors

Són aconsellables per a la neteja de pells grasses o normals amb tendència grassa, ja que la seva gran eficàcia netejadora elimina, a més de la brutícia, les secrecions de les glàndules sebàcies i restes de  maquillatge. També hi ha syndets o sabons per a pells seques si algú prefereix fer la higiene de la cara esbandint amb aigua.

Exfoliants

Eliminen les cèl·lules mortes més superficials i desobstruint els porus amb un efecte físic. La pell s'allisa i es torna més transparent i brillant. Són ideals per a pells grasses (un o dos cops per setmana), però també s'apliquen per a pells seques per tenir una pell més uniforme.

Tovalloletes desmaquillants

Permeten l'eliminació de les secrecions cutànies, impureses i restes de maquillatge sense alterar la pel·lícula hidrolipídica cutània. Són fàcils i còmodes per a la neteja diària. N'hi ha per a diferents tipus de pell.

Mascaretes

Són un complement a la neteja diària de la pell. Poden ser hidratants, calmants, tensores i/o purificants. Són productes fàcils d'extendre, que s'assequen fàcilment. Es retiren després de 5-20 minuts. S'han d'aplicar sobre la pell neta i preferiblement després d'un tractament exfoliant per tal de que els seus components puguin penetrar més.
 
Irene Iglesias (Farmacèutica)

crossmenuchevron-right