No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

1sliderBenvingut client i amic,

Dono per segur que coneixes la situació econòmica per la qual estem passant les farmàcies, motivada fonamentalment per la falta de pagament de les receptes per part del Govern de la Generalitat. Aquesta situació està provocant que jo hagi de destinar la meva tresoreria i la que pugui necessitar del banc per poder pagar les factures i despeses que el dia a dia de la farmàcia genera. Això comporta que faci de banc al Govern, sense cobrar interessos. No sabem quan durarà aquesta situació. De moment, el meu objectiu és que el servei que us prestem no es vegi afectat. Primer és servir la vostra salut, mentre la meva economia de moment haurà de quedar en un segon pla.

Estem rebaixant el nivell d'estoc de determinades especialitats (de moment ho fem amb les que es dispensen poc o amb les que tenen un preu molt elevat), tot i procurant que vosaltres no us veieu perjudicats.

Comptem que amb aquestes mesures i que el Govern faci front a la seva responsabilitat tirarem endavant.

Voldria transmetre serenitat i que no es produirà cap situació de manca de medicaments i  demanar-vos comprensió i suport per la problemàtica que estem patint.

Voldria acabar aquest escrit amb una frase que aquests dies portem escrita  a la bata.  "M'importa la teva salut": farem els esforços que facin falta per tal que la falta de pagament no us perjudiqui la salut.

Gràcieslogo_vell (1)

crossmenuchevron-right