No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Any nou, vida nova! A gaudir d'un 2014 i els seus 365 dies.

Ja ho sabem, al final tot s'acaba, i el 2013 ens esta a punt de deixar! Ara ens toca reflexionar sobre què ens ha aportat el 2013, quines coses hem aconseguit, ... d'aquesta manera plantejar-nos nous objectius, millores personals i professionals,...  i és que pensar en positiu ens encara a un futur més esperançador i oportunista. T'has plantejat quins objectius et marques pel nou any?

... Convertir-te en un ex-fumador!, Apuntar-te al gimnàs?,  aprendre angles? ,... Podríem fer una llista molt llarga i encara no acabarem,... Des de la farmàcia ens agradaria destacar un propòsit per aquells que encara no el tenen interioritzat. Portar una vida rica en una dieta equilibrada deixant els sucres i greixos per ocasions especials, rica en una rutina activa, no si val al sedentarisme, mou-te.  Així que proposa't uns hàbits saludables,  i veuràs com enriquiràs la teva rutina.rutinas-saludables

Comença l'any purificant el teu organisme. Hi ha sinergies d'olis essencials pensades per fer un drenatge hepato-renal, amb l'objectiu de desintoxicar l'organisme, i és que conscient o inconscientment ens arriben diferents tòxics al cos, ja sigui a traves de l'alimentació o per l'aire. Neteja el teu cos i emplena'l de bon menjar i beure.

Per acabar l'escrit, només desitjar-vos que tingueu un 2014 encara millor que el 2013 i que la salut i el benestar us acompanyin en tots els moments.

crossmenuchevron-right