No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

plantillaflordamorTinc el gust de presentar-vos, Flor d'Amor, un producte cosmètic que va néixer amb la il·lusió que es faci servir per estimar. És una fórmula dissenyada amb amor i pensada per fer l'amor. No cal dir que els seus components són naturals, sense cap tipus de conservant químic, no porta parabens ni cap derivat del petroli.  No conté cap tipus de colorant ni de perfums sintètics.

El seu ús no té limitacions ni contraindicacions. Només té efectes secundaris positius.

La seva composició és: oli d’ametlles dolces, oli de germen de blat, vitamina E, olis essencials de lavanda, de mandarina i d’arbre del te i una nota de ylang-ylang.

 Per a què serveix?

Fonamentalment parlem de cosmètica íntima femenina. És un producte dissenyat i pensat per a dones i que volem que el facin servir les dones en la cura de les seves zones més íntimes.

Aprén a fer servir la flor d’amor sobre el teu cos i sobre el cos del teu company/a. Aprèn a descobrir la sensació d’escampar unes gotes i fer un massatge.

L’oli d’estimar no té edat, pots fer servir als 20, 30, 40, 50,... però si ja tens més de 50 anys, gaudeix de l’amor i el sexe. La flor d’amor serà el teu aliat en les relacions sexuals.

Si ets una dona que has entrat en la menopausa, la nutrició de la pell, especialment la zones més íntimes, és imprescindible. Experimenta la nutrició diària de les zones vulvars i perivulvars. Aconseguiràs una millora en les sensacions i mimitzaràs les picors i molèsties.

flo damorÉs un producte formulat dins el concepte “slow cosmetic”.

Segueix-nos a  @salutsexual

crossmenuchevron-right