No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Ou tenga

Ou tenga

El benestar íntim s'ha convertit en un tema de gran importància en els últims anys.  Els professionals de la salut argumenten que una vida íntima activa i sana esta molt relacionada amb el benestar del cos i la ment.  Per sort, tenim diferents opcions per arribar a tenir una vida íntima plena. A més,  parlar-ne ha deixat de ser un tabú.

Et presento l'Ou Tenga, "Tenga Egg" pels més frikis,... Ja sabem que hi ha molts ous; el de gallina, el de Pasqua, porcellana,... però aquest no és un ou qualsevol, està fet, ni més ni menys, per a la satisfacció sexual masculina. En cada caixeta, trobaràs un petit objecte tou i suau amb el que descobriràs noves sensacions. Es tracta d'un ou masturbador de silicona, fet per estimular el teu penis. No busca imitar ni la forma ni la textura de cap òrgan sexual. No busca copiar la naturalesa. La seva finalitat és estimular a l'home amb caricies que reemplacen a les d'un company sexual, i a vegades a ningú.

Ou tenga funcionament

Funcionament Ou tega

Gràcies al seu material elàstic i gelatinós, fa que s'adapti a la perfecció, d'aquesta manera tindràs el control total de les sensacions.

Hi ha diferents models depenen de la textura interna;  Ondulacions, espirals, nòduls,... Així que disposem de 6 maneres d'estimulació placentera.

El seu funcionament és molt sencill:

Retirem l'embolcall i obrim l'ou. Trobarem un sobre de lubricant. Dipositem una part del lubricant dins el forat del masturbador gelatinós i l'altra part es col·loca a la punta del penis. Té una capacitat d'estirament fins als 30 cm de llarg i 20 cm d'ample.

crossmenuchevron-right