No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

No hi ha productes a la cistella.

Menu

No hi ha productes a la cistella.

Quin és el protector solar més indicat per a la nostra pell?

Per triar un fotoprotector cal tenir en compte una sèrie de factors:
solsol

Del fototip depèn la sensibilitat de cada individu a la radiació ultraviolada i la formació d'eritema solar (enrogiment).  Hi ha diferents fototips:

Ara bé, tampoc és el mateix el sol de la Costa Blanca que el sol del Carib. En aquest cas, el nombre de fotoprotecció pot variar sensiblement.

És molt important tenir en compte en quin lloc es produeix l'exposició (la radiació solar és més intensa a prop de l'Equador ja que incideix verticalment sobre la terra), però a més, cal tenir en compte altres factors.

L'estació (a l'estiu la radiació solar ens arriba amb tota la seva energia), a més de l'hora del dia (la intensitat de radiació solar és màxima entre les 12 i les 16 hores). L'altitud (el risc de cremades s'incrementa amb l'altura, cada 300 m augmenta un 4 %).

L'aigua, la neu i la sorra reflecteixen les radiacions fent que se sumin els efectes en incidir directament sobre la pell i el UVI (estimació per mitjana de la radiació ultraviolada B solar màxima, en la superfície de la terra a l'hora del migdia).

Es divideix en radiació UV baixa (valors 1 a 3), radiació mitjana (valors 4 a 6), radiació alta (valors 7 a 9) i radiació extrema (superiors a 10). A major valor de radiació, major índex de protecció solar.

crossmenuchevron-right